Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Boli koliko smo nonsalantni..

• Replies 12.3k
  • Views 721.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Jasno je da se ne moze ocekivati ne znam kakva energija i da je cilj da se ovo otalja, ali moglo se otaljati vec do poluvremena da smo imalo malo vise koncentracije na defanzivnom skoku. Ovako moze i da se zakomplikuje.

за очекивати је после одличне игре против албе, а пре италијанске турнеје

тристан делује као неко коме долази из дупета у главу, нанулицу сам већ апострофираотм а и папапетру је ту. ово вечерас треба да решавају нанели, анђуша, тристан, смајли, трифа…

Niko ne ume ovako da izburgija mozak suvisnim reminiscencijama i digresijama kao Srki Radojevic. Ne znam vise sta gledam.

Nasi najbolji suteri promasili 4 skroz otvorene trojke u par minuta. Jebiga, morace malo i odbrane da se odigra.

Ovo je bilo dosta loše, ali na kraju mnogo bolje za samopouzdanje nego da smo dobili 20 razlike.

Rutinski..

neverovatna pobeda, posle 14 promašenih bacanja i sa minusom od 11 skokova

ovakve pobede su odličan boost za tim, iako će im se željko najebati milosne majke

nanulica je ćaća

:ziga:

Ispade najbolje moguce, taman da podigne Nanelija. Koncentracije nigde.

14 bacanja jebem ti sitno zito 

Ubi nas crni Filip Covic i vec traditionalno skokovi. Valjda ovo konacno podigne Nanelija

Željko i Split :heart:

Проблем је што барем мени Нанели не делује као тип којег ће ово нешто посебно да подигне. Ценим да ће пре да настави у свом топло хладно фазону у зависности колико му се игра тог дана без обзира на име противника.

lesor je definitivno tip igrač koji traži da igra 40min i tada pruža najbolje partije, večeras za 16min index 2 :ohmy:

sreća te je smajli to uspeo da izniveliše koliko toliko

ubili smo ih u šutu, za dva perfektni tristan, aleksa, smajli i panter, a egzum i naneli sa jednim promašajem

5 minutes ago, Milošica said:

Željko i Split :heart:

znaš kako kaže jedna stara navijačka pesma

zbogom mi ostani splite, ja ću ti ponovo doć

:violina:

Naneli porEz  :rolf: ostoji samo porez u mislima, al neće da ga plati

20230304_202201.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.