BWA Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 (edited) Pa o čemu ja drvim već 2 godine? Moram priznati da sam ponosan na sve strukture kluba. Dobro, Ostoja je tu, onako, blago tragikomična ličnost, ali mi smo Partizan. Bilo bi glupo da sve fercera. Vidim @Ted ponovo nije gledao. Propustiće i finale ABA i top 9. Edited March 5, 2023 by BWA
kud u maglu Simoviću Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Just now, BWA said: ali mi smo Partizan. juče mi je pre naše utakmice prošlo kroz glavu kako bi ovo moglo da bude kolo iznenađenja, partizanština bi bila da smo i mi kiksnuli na gripama da li smo skinuli prokletstvo? ako nadoknadimo minus iz onog prvog aba derbija, dajemo si lufta za još jedan kiks, a bez bojazni da ćemo izgubiti prednost domaćeg terena trebaće nam u borbi za kaunas 1
Azdaja Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Ne znam da li ste čuli ima jako dobar članak o košarkaškom umu Željka... Inače voleo bih da igra Borna kod nas, simpatičan mladunaca.
kud u maglu Simoviću Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Just now, Azdaja said: Ne znam da li ste čuli ima jako dobar članak o košarkaškom umu Željka... aj postavi link 2
BWA Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Just now, kud u maglu Simoviću said: aj postavi link O čemu se radi?
Ted Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 1 hour ago, BWA said: Vidim @Ted ponovo nije gledao. Propustiće i finale ABA i top 9. ako dobijemo licencu abu neću pratiti ni na nivou informacije o rezultatu. kls tretman. a finale abe ću svakako propustiti, ako bude protiv Zvezde. kao i sve utakmice protiv tog kluba. nego, šta je top 9? 1
BWA Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 Produženi program. Navijač mora biti zadovoljan onim što mu se nudi za plaćenu kartu. Bravo! 1
Ted Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Makedonac u Kazanju Nenad Dimitrijević: Ne idem na večeru kad je Evroliga, želim bar jednu sezonu u Partizanu https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/makedonac-u-kazanju-nenad-dimitrijevic-ne-idem-na-veceru-kad-je-evroliga-zelim-bar-jednu-sezonu-u-partizanu/445250 evo ga ovaj što sam ga prizovao pre par meseci, kada nas je uneredio na nekoj utakmici. sam se nudi, greota bi bila da ne dođe 1
Recommended Posts