Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Boli koliko smo nonsalantni..

• Replies 12.3k
  • Views 688.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Jasno je da se ne moze ocekivati ne znam kakva energija i da je cilj da se ovo otalja, ali moglo se otaljati vec do poluvremena da smo imalo malo vise koncentracije na defanzivnom skoku. Ovako moze i da se zakomplikuje.

за очекивати је после одличне игре против албе, а пре италијанске турнеје

тристан делује као неко коме долази из дупета у главу, нанулицу сам већ апострофираотм а и папапетру је ту. ово вечерас треба да решавају нанели, анђуша, тристан, смајли, трифа…

Niko ne ume ovako da izburgija mozak suvisnim reminiscencijama i digresijama kao Srki Radojevic. Ne znam vise sta gledam.

Nasi najbolji suteri promasili 4 skroz otvorene trojke u par minuta. Jebiga, morace malo i odbrane da se odigra.

Ovo je bilo dosta loše, ali na kraju mnogo bolje za samopouzdanje nego da smo dobili 20 razlike.

Rutinski..

neverovatna pobeda, posle 14 promašenih bacanja i sa minusom od 11 skokova

ovakve pobede su odličan boost za tim, iako će im se željko najebati milosne majke

nanulica je ćaća

:ziga:

Ispade najbolje moguce, taman da podigne Nanelija. Koncentracije nigde.

14 bacanja jebem ti sitno zito 

Ubi nas crni Filip Covic i vec traditionalno skokovi. Valjda ovo konacno podigne Nanelija

Željko i Split :heart:

Проблем је што барем мени Нанели не делује као тип којег ће ово нешто посебно да подигне. Ценим да ће пре да настави у свом топло хладно фазону у зависности колико му се игра тог дана без обзира на име противника.

lesor je definitivno tip igrač koji traži da igra 40min i tada pruža najbolje partije, večeras za 16min index 2 :ohmy:

sreća te je smajli to uspeo da izniveliše koliko toliko

ubili smo ih u šutu, za dva perfektni tristan, aleksa, smajli i panter, a egzum i naneli sa jednim promašajem

5 minutes ago, Milošica said:

Željko i Split :heart:

znaš kako kaže jedna stara navijačka pesma

zbogom mi ostani splite, ja ću ti ponovo doć

:violina:

Naneli porEz  :rolf: ostoji samo porez u mislima, al neće da ga plati

20230304_202201.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout