goofs Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 Meni, nakon citanja ovoga, deluje kao da je Exum tu da radi ono sto je ludi Kuruc trebalo da radi prosle sezone, samo da nije toliko lud. 1
April Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 Meni, nakon citanja ovoga, deluje kao da je Exum tu da radi ono sto je ludi Kuruc trebalo da radi prosle sezone, samo da nije toliko lud.Nije takav igrač, gledao sam ga protiv Reala u plejofu. Recimo da bi vredelo da mali Glas uči od njega, ako ga licenciraju
kud u maglu Simoviću Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 ubrzaće nas, i doneti “mesa” u odbrani kojeg nam je nedostajalo čeka se trica
Kreator Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 23 hours ago, johan nagel said: Ако не дође плеј онда опет играмо без истог сем ако Мадар не напредује драстично, а ако дође онда се негде ствара гужва на тим спољним позицијама и вероватно ће се пикати доста смолбола где ће Егзум номинално бити тројка. Ako dođe čisti plej, što se iskreno nadam, Glas kao višak spoljnjeg igrača ide negde na pozajmicu. Ili ostaje ali da bude u Miletić modu. Iovako će nam trebati više od 12 igrača za tih 60 i kusur utakmica koje nas čeka sledeće sezone.
lord_s Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 https://en.wikipedia.org/wiki/James_Nunnally Doveli smo pojacanje i poslali ga na kaljenje u Slaviju, ipak je kapiten Zagor neprikosnovena prva opcija!
kud u maglu Simoviću Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 jeste, bar iskustvo tako govori eventualno se sat, dva pred potpis počinje sa provlačenjem nekog imena, i onda klub potvrdi do sada u 100% slučajeva potvrđeno, bar ovih tzv 💣
copkillah Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Produžio, 600k, iskreno, nadao sam se da ćemo ga plaćati više. 3
BWA Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 (edited) Odličan igrač a nije ni skup, naročito ako imamo u vidu inflaciju. Neznatno mu je povećana plata pa očekujem da pruža još bolje partije nego u prethodnom periodu. Edit: stipendija, ne plata. Edited July 13, 2022 by BWA
Jimmy Kowalski Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Ocekivao sam da to bude prvi potpis nakon sto je zvanicno objavljeno da cemo igrati Evroligu, ali zapravo nije bilo nikakve dileme. On je zeleo da ostane da radi sa Zeljkom, Zeljko s njim. Bice sigurno samo bolji posto je period privikavanja prosao. 3
ZokiAsov Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Brat je Lesor, poseduje tu neku zivinu i nekanalisanu energiju i ucinice saigrace angazovanijim i boljim. Kidace nam i zivce nekim svojim sumanutim potezima ali to je sto bi se reklo deo paketa. Sad jos da dovedemo prvog centra pleja i trojku
Recommended Posts