Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

theanswer

Recommended Posts

Posted

trifa smrt za donji dom abe

• +1 1
Posted

Sve u svemu lagana utakmica, svi su dali doprinos, i svako je imao porciju gluposti al nema veze. Slovak kamenjario sa trojke ali pokazao da ima poluhorog, Smajli dobar ali nema snage za vise od 4 minuta, Trifa vrlo zrelo odigrao ako izuzmemo ovaj torpedo kojim je oborio semafor.

• Haha 1
Posted

Jedino Tristan ne može ni protiv Jugoplastike.

Ništa ne napreduje.

Naprotiv.

• +1 2
Posted

Океј испуцали смо ове спрдња мечеве, седам текми против екипа које су тренутно од 8-14 места, просек 17 разлике по мечу. Може се рећи да смо и у евролиги имали нешто лакши распоред тако да сад креће пун гас сезона.

Posted

Ja Tristana ne bi vodio sad u Spaniju, kad smo se vec popunili pod kosem. Ionako nece igrati, bolje mu je da svaki dan dva treninga odradi..

Posted

ako je barudžija, može

Posted

Gledoa sam tih famoznih Vukčevićevih 5 i po minuta i jeste bio loš, ali brate mili mora da igra više. 

• +1 1
Posted

Tristan je najveći talenat u KKP.

Onoliko smo trpeli matorog Aleksu dok nije proigrao, fer je da ovo dete dobije makar isti tretman.

• +1 2
Posted

Ма има времена за њега убедљиво је најмлађи у тиму али би ваљало што боље да користи минуте у оваквим утакмицама јер нам у наставку свакако следе озбиљнији противници те ће добијати све мање простора, посебно кад Смајли и овај Бродзи ухвате ритам(плус Коприва у неком моменту).

• +1 2
Posted

Kako je govorio Dule, talenti moraju i da treniraju vise od drugih..

• +1 2
Posted

takođe mislim da je tu problem, bar je kod željka to vidljivo da se minuti zaslužuju kvalitetnim treningom(kod prospekata)

• +1 1
Posted

Ako je ruža procvjetace.

Ako bude radio, može da postane novi Bogdan.

Ako ne, biće Pecarski.

Do njega je.

• +1 4
Posted

Snimak utakmice protiv Makabija!

• +1 1
  • Hvala 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...