adasevic Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 Iskreno, Velji treba jedna sezona da igra. Bas je u kanalu. Radnicki u sredini ima Marjanovica i Dimica i pitanje je koliko bi bio standardan. Da mu je konkurencija Arsic pa i nekako. U Napredku bi imao sigurno mesto u timu... 1
El pibe Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 Dobra stvar je ta sto nisi ispao a definitivno znas ko nema kvalitet za nas. Drobnjak i Mladjovic bye bye 1
Dimitrije Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 Odgledao sam 2. poluvreme utakmice Rasing-Cukaricki. Imam utisak da je Rasing bolji od ovog Malteskog tima i da je Cukaricki odigrao znacajno bolje od Radnickog. Radnicki je tri utakmice odigrao bez pobede, mada je prvo poluvreme protiv Zvezde i celu utakmicu protiv Partizana ostavio dobar utisak i trebalo je da pobede Partizan. Na Malti nisu odigrali dobro i sreca ih je spasla da ne izgube utakmicu koja je do izjednacenja Malteskog tima delovala kao dobijena. Da Maltezani nisu odlucili da igraju bunker posle vodjstva, mogli su na kontre da sebi priuste sanse i za treci gol.
MaErAkLoIJA Posted July 21, 2022 Author Posted July 21, 2022 (edited) 9 minutes ago, Dimitrije said: Odgledao sam 2. poluvreme utakmice Rasing-Cukaricki. Imam utisak da je Rasing bolji od ovog Malteskog tima i da je Cukaricki odigrao znacajno bolje od Radnickog. Radnicki je tri utakmice odigrao bez pobede, mada je prvo poluvreme protiv Zvezde i celu utakmicu protiv Partizana ostavio dobar utisak i trebalo je da pobede Partizan. Na Malti nisu odigrali dobro i sreca ih je spasla da ne izgube utakmicu koja je do izjednacenja Malteskog tima delovala kao dobijena. Da Maltezani nisu odlucili da igraju bunker posle vodjstva, mogli su na kontre da sebi priuste sanse i za treci gol. Mitrovic nam je trecina tima, cele pripreme gradjena igra na njemu, nemamo adekvatnu zamenu, vrucina, plastika teren, Drobnjak, Mladjovic. Mislim da nije realna slika i da ce u Nisu da ih pregazimo. I dobro si rekao Rasing nesto i igrao a ovi nista, iskoristili dva poklona, to mozda govori da Rasing nije bolja ekipa od Maltezana vec da je Cuka slabiji protivnik 😉 Edited July 21, 2022 by MaErAkLoIJA
Dimitrije Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 8 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Mitrovic nam je trecina tima, cele pripreme gradjena igra na njemu, nemamo adekvatnu zamenu, vrucina, plastika teren, Drobnjak, Mladjovic. Mislim da nije realna slika i da ce u Nisu da ih pregazimo. I dobro si rekao Rasing nesto i igrao a ovi nista, iskoristili dva poklona, to mozda govori da Rasing nije bolja ekipa od Maltezana vec da je Cuka slabiji protivnik 😉 Mozda, ali im Cuka zabi cetiri gola a mogla je jos par. Doduse i vi zabiste 4 gola, dva njima i dva sebi. 1
Nevernik Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 Biće to OK, samo da prestanete da primate desetak golova po utakmici 😁 4:1 u Nišu.
Gradina Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 2 hours ago, Dimitrije said: Lucic i Gordic (golman) bi bili dobre pozajmioce. Obojca su bonusi. Lucic da zameni Mitrovica. Bocni napadac, odlican dribler, ima dobar pas. Gordic je mlad, ali bolji je od Drobnjaka. Ne znam da li Zvezda hoce da zajmi Mustafu koji ima brzinu ali je tehnicki slabiji od Lucica. I Velja Nikolic moze na pozajmicu. Jes da razradjujemo tudje bonuse a svoje da zapostavimo. Uprava da se opameti pa na primeru Mitrovića da više gura naše bonuse. Gordić nije bonus zato neka ga uzme Partizan ionako su navikli da uzimaju golmana sa druge strane brda
Gradina Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 3 hours ago, MaErAkLoIJA said: Vreme je da dobije ispisnicu i nista vise. Nema dalje... Staviti Dujmovica i traziti golmana koji ce da bude pojacanje u pravom smislu. Penale ne zna da brani, najavljuje u koju ce stranu da se baci. Kod njega bih istakao visinu kao prednost u odnosu na Dujmovica i sto je sigurniji u istrcavanjima na visoke lopte i to je to. Reflex i ostalo NULA Visina ? To ti je kao u onoj narodnoj ,,Ne bije topuz u junaka već srce junačko''
tsva Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 2 hours ago, Nevernik said: Biće to OK, samo da prestanete da primate desetak golova po utakmici 😁 4:1 u Nišu. Znaci Mladjovic ce opet da isprati nekoga u sesnesterac
Gradina Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 21 minutes ago, tsva said: Znaci Mladjovic ce opet da isprati nekoga u sesnesterac Ako po povratku ne bude ispraćen do Naisa
Gradina Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 Evidentno je da igramo na gol za razliku od lani kod Bataka međutim imamo jako jako loše kiksere u odbrani .Kod Mlađovića se to videlo još kod prvog penala koji je načinio u utakmici sa Partizanom da je dečku očigledno potreban psiholog . Jer dečko očigledno ne kapira da nije cilj srušiti igrača u kaznenom prostoru već van njega. Dečko se ponaša kao da igra GTA igricu ili nešto drugo. ( Nisam gledao kvote na to da napravi penal dva puta). Zahvaliti mu se i nek pali za ČAČAK. Kod Drobnjaka ,šta reći, osim pitati ko ga je doveo i ko ga je favorizovao da mu je uopšte mesto kod nas. Sa ovako lošom procenom gde lopta putuje leti ,dubinska sa protivnikove polovine, TRI cele SEKUNDE on kreće staje i ulazi u problem iz kojeg prima go. O branjenja penala u prvenstvu tek. Ulazi i go jadan do mreže i kad se igrač koji izvodi penal zaleće ka lopti i on se zaleće ka gol liniji. To još nisam video do sada. Da se baca napamet ... Ajde ok nema glavu ni za čitanje penala a kako bi je o imao kad ne čita , prati let lopte sa protivnikove polovine. Zahvaliti mu se i nek pali za ČAČAK. Ova dva igrača su dosadašnjim greškama najveći krivci i za Partizan i za Gziru. Za Zvezdu nisu jbg jer rezultat nam nije bio prioritetan. Ah možda im Sivić nije rekao kao ostatku tima , da posle utakmice sa zvezdom dolaze utakmice gde je rezultat prioritetan. Sve u svemu ostatak tima daje nadu i to bogami prvi put posle onog sastava pod Lalatovićem. E sad malo da analiziramo i neke postove od ,,gostove" na našu avliju. Ne trebaju nama igrači na pozajmicama već naši igrači. Pitaćete gde je Ćirko , kad ode jer samo čitate šta klub piše da nemamo levog beka i slepo verujete da ga zaista nema.Dušebrižnim gostima na topicu , evidentno zvezdinim fanovima reći ću : Potpisali gospoda točkari buljuk igrača i golmana pa će nam ih nude. Ako ih nemate gde dajte deci papire ili neka ih Terza daje u OFK Beograd nek se bar malo oduži za to što je upropastio taj divni romantičarski klub. Toliko od mene za večeras. Pa.Golmana možete Partizanu da date vole oni vaše škole golmane ,jer su sledbenici parole I posle Tita Tito u prevodu hoće to i kao I posle Mustafe Mustafa 1
MaErAkLoIJA Posted July 22, 2022 Author Posted July 22, 2022 8 hours ago, Gradina said: Visina ? To ti je kao u onoj narodnoj ,,Ne bije topuz u junaka već srce junačko'' To ti je kao ono da nisam imao sta da stavim pa sam se uvatio za visinu😁 Nije problem ni da se saceka malo ako je dobar ali ja zaista nisam video materijal koji mi daje nadu da se ceka. Nista... Dujmovic ima mane, linijas koji ne zna da razvija pas igru, cim su mu blize protivnici on izbija uglavnom u aut. Lose istrcava i kiksa kod izbijanja lopte. Ostalo je ok. Od odlaska Borjana i Jovanovica placemo za vrhunskim golmanom. 1
MaErAkLoIJA Posted July 22, 2022 Author Posted July 22, 2022 2 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Dobrivoje, vrati se Nemoj ✋ 1
Recommended Posts