Gradina Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 18 hours ago, El pibe said: Mora Toncev podhitno da ode! nista nije napravio , niti omladinsku skolu podigao ni stadion ni tim, ma sve uzas Prvo Propadala oterati. Sve bliske Ivici je oterao. Žandarmerca Grozdića Dmitrovića je minirao samo tako . Prvi i treći su se baš koprcali ,trudili , za Grozdića nisam siguran da je imao viziju kao Dmitrović i žandarmerac.Ne znam čime drži u šaci Ivicu i kako večito opstaje a glavni je rasterivač i trenera i igrača od kako je došao . Link to comment
Gradina Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 Kad bi pobedili obe mogućnost je i da budemo 8-mi. . . Link to comment
RealNIš Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 12 minutes ago, Gradina said: Kad bi pobedili obe mogućnost je i da budemo 8-mi. . . ...jedino ako damo više od 20golova Link to comment
RealNIš Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 1 minute ago, RealNIš said: ...jedino ako damo više od 20golova Greška. Nema mogućnosti. 26bodova imamo! Link to comment
Gradina Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 2 hours ago, RealNIš said: Greška. Nema mogućnosti. 26bodova imamo! Da . Javor ima 29 a ja mislio mi. Jbg. Od ulaska u super ligu nikad gora sezona. Iz godine u godinu posle istorijskog drugog mesta smo padali. Nema kome se nismo zamerili od trenera klubova sudija igrača. Čujem da počinjemo i sporove da gubimo na arbitraži. . . A ima ih podosta . . . Ne volim ovu gradonačelnicu grada Niša ali svaka joj čast što se tiče Radničkog. . . I Vučiću svaka čast . Hvala im. Link to comment
onajodozgovidisve Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 3 hours ago, Gradina said: Prvo Propadala oterati. Sve bliske Ivici je oterao. Žandarmerca Grozdića Dmitrovića je minirao samo tako . Prvi i treći su se baš koprcali ,trudili , za Grozdića nisam siguran da je imao viziju kao Dmitrović i žandarmerac.Ne znam čime drži u šaci Ivicu i kako večito opstaje a glavni je rasterivač i trenera i igrača od kako je došao . Žandarmecaahahahahahahahaa Pa nema smešnije i jadnije figure i utvare koja se motala oko kluba. Link to comment
Gradina Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 6 minutes ago, onajodozgovidisve said: Žandarmecaahahahahahahahaa Pa nema smešnije i jadnije figure i utvare koja se motala oko kluba. Po tebi je znači Propadalo ok ? Link to comment
RealNIš Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 https://www.juznevesti.com/Sport/Pre-41-godine-Radnicki-je-pobedio-slavni-Hamburger-na-Cairu.sr.html Link to comment
MaErAkLoIJA Posted April 7, 2023 Author Share Posted April 7, 2023 13 hours ago, Gradina said: Da . Javor ima 29 a ja mislio mi. Jbg. Od ulaska u super ligu nikad gora sezona. Iz godine u godinu posle istorijskog drugog mesta smo padali. Nema kome se nismo zamerili od trenera klubova sudija igrača. Čujem da počinjemo i sporove da gubimo na arbitraži. . . A ima ih podosta . . . Ne volim ovu gradonačelnicu grada Niša ali svaka joj čast što se tiče Radničkog. . . I Vučiću svaka čast . Hvala im. Jos nije najgora ali ima potencijal. Najgora je sad ova kada smo se izvukli ispadanja u poslednjem kolu. Mislim da je 20/21. Da je Kaludjerovic pogodio iz penala u osamdeset i nekom minutu, mi bi sad tavorili u nisi rang ??? Pitanje je samo da li nas je spasio taj promasaj ili ne? Link to comment
Constantin Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Jedino je golman stvaran.....sve lažne devetke, lažni veznjaci i poneki štoper. Da vidim koj će danas da napravi penal....Savić, Etongu....??? Rosić, Varga, Savić, Etongu, Stojanović, Yamakm, Pejović, Mesarović, Pavlović, Mićin, Petrov. Link to comment
onajodozgovidisve Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 14 hours ago, Gradina said: Po tebi je znači Propadalo ok ? Pu pu pu daleko bilo!! To je jos opasnije od onog cirkuzanta. Gde ih uporedi? Link to comment
Gradina Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Ja ne razumem dokle ćemo da se ponižavao. Zvanična stranica ćuti . Svi ćute a trpa nas ko stigne ,počev od uprave igrača manekena kockara klubova ... Link to comment
Recommended Posts