Jump to content
IGNORED

FK RADNIČKI NIŠ 22/23

MaErAkLoIJA

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, Covekizstruke said:

Slažem se u potpunosti sve osim za afrikance. Bazile kad je došao nije odigrao ni jednu utakmicu prve polusezone, a sada jedna od retkih svetlih tački u timu. Etongou isto dosta podigao formu. To je neko moje zapažanje, a zanima me odgovor da li bi se tako trpeli domaći i mladi igrači da prorade i da li bi proradili kao ovi? Nekog otpišemo posle 2 greške, nekog trpimo godinu dana, jer sistem ne postoji.

Da...samo, ako mi veruješ, a ne moraš, Yamkam mi je na prvu odavao utisak kvalitetnog igrača. Ima nedostataka, koji se lako otklanjaju, ali i je i on bio žrtva "papirčića" i menadžera..Do sada je trebalo več da mu spremamo uramljeni dres sa tri cifre....

• +1 2
Posted

Radnički 1923 (Kragujevac) povodom 100 godina postojanja, otvorio je kapije stadiona i omogućio besplatan ulaz. Pri tom, podeliće 100 lopti, 2-3000 majci, 7000 kačketa i još po nešto...

Imenjak iz Niša je odredio popularne cene karata od 300, 500 i 2000 dinara. Crkni Bugarine, nemoj se otrošiš.

edit: karta u Kg danas 300 din...karta važi i za utakmicu protiv nas sledeće nedelje.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Posted
1 hour ago, Constantin said:

Radnički 1923 (Kragujevac) povodom 100 godina postojanja, otvorio je kapije stadiona i omogućio besplatan ulaz. Pri tom, podeliće 100 lopti, 2-3000 majci, 7000 kačketa i još po nešto...

Imenjak iz Niša je odredio popularne cene karata od 300, 500 i 2000 dinara. Crkni Bugarine, nemoj se otrošiš.

edit: karta u Kg danas 300 din...karta važi i za utakmicu protiv nas sledeće nedelje.

Meni je veća čar u ovim retro dresovima nego u besplatnom ulazu. Našem Radničkom je zvanično rođendan 24. aprila, verovatno će staviti na nekoj od plejaut utakmica besplatan ulaz..

• Tužno 1
Posted
52 minutes ago, cvetanoovic17 said:

Meni je veća čar u ovim retro dresovima nego u besplatnom ulazu. Našem Radničkom je zvanično rođendan 24. aprila, verovatno će staviti na nekoj od plejaut utakmica besplatan ulaz..

Baš su lepi....

• +1 1
Posted

Fino...Šumdinci dadoše bod Spartaku, Voždovac tri Javoru. Zvezda se trudi da nešto da Lalatu, al ne daju sudije.....bar će gledamo dogodine derbi na leskovački Old Traford. Da vidimo i mi šta je stadion.

• Haha 1
Posted

Pa...evo gde smo...za sada. Ne znam kakve su Čukine ambicije..

spacer.png

Posted
3 hours ago, Constantin said:

Pa...evo gde smo...za sada. Ne znam kakve su Čukine ambicije..

spacer.png

Čukine ambicije ?Isto kao i Džajićeve da bude precednik FSS. Sve se kroji u kabinetu.Voždovac Šumadinci. . . Jug otpada 

Posted
3 hours ago, Gradina said:

Čukine ambicije ?Isto kao i Džajićeve da bude precednik FSS. Sve se kroji u kabinetu.Voždovac Šumadinci. . . Jug otpada 

Ma mislim, dal se pale da igraju LŠ...pošto mogu da se uključe u trku sa TSC a Partizan već sutra da preteknu. Očetkače nas, a onda živ nisam, ako se dokopamo baraža, dal je gore da nam se padne imenjak iz Sremske Mitrovice ili Indjija.... 

Posted (edited)

Deluje mi da ce Andric, Etongu, Frei i Gaku u odbranu, Yamkam da ce da igra u sredini a po potrebi sa Marjanovicem da pravi bunkericu. Mozda ce Pejovic da ima vecu slobodu u napadu...

A mozda je i ovako zamisljeno nekako kao na slici uz blage pretumbacije krila i bekova...

Edited by MaErAkLoIJA
Posted

Jebo te Lalatović koji te doveo---

• Haha 1
Posted
On 21. 3. 2023. at 11:41, Constantin said:

Etongu mi ne uliva poverenje. Nezgrapan je, na ivici kartona.

:fantom:

Posted

Mislim da gore od ovog ne moze 🤦

0 u svakoj koloni osim kolona prekrsaji i zuti kartoni.

Treniralo se .....

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

Odmah bi sad, na poluvremenu, ostavio u svlačionici, Etongua, Andrića, Freja, Pejovića i Belakovića. Ubacio Vargu, drugog Marjanovića, Cvetkovića, Jovanovića i Lazara Pavlovića. Pa ko kako "crkava" nek izlazi, makar završili sa 8 igrača.

Posted

Eto nam u ponedeljak Saleta Stankovića na trenerskoj klupi...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...