Jump to content
IGNORED

FK RADNIČKI NIŠ 22/23

MaErAkLoIJA

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Constantin said:

Meni je od starta bilo jasno...Pičkousti i njegova težnja da kontroliše sve, iskoristila je legendu u Bajdenovim godinama, da inkorporira Nedimovića u fotelju br.1.... Sledeće je udruženje burekdžija....

Jeste ali nije ni pičkousti glup, mislim da je i njemu jasno uz koga je 95% običnog naroda, nije mu u interesu da radi suprotno od većine a da ne pripremi dobro teren, proba da se dogovori itd, što sad i nije urađeno.. niti su ga novinari pitali nešto, niti je on rekao neki stav po tom pitanju.. 

Pre bih rekao da njemu i njegovima gori pod nogama za pitanje Kosova itd pa je pitanje fudbala delegirano nekom niže rangiranom debilu iz cirkusa pa je to sve progurano kako jeste..

A progurano je perfidno, glupo, suviše očigledno

Posted

Imamo li neki stream za danas ?

Posted
2 hours ago, Constantin said:

Imamo li neki stream za danas ?

Arena 10

Posted
6 minutes ago, Gradina said:

Arena 10

U al si vickast...

Posted
1 hour ago, Constantin said:

U al si vickast...

SUPERNOVA ARENE FULL

Posted
2 minutes ago, Gradina said:

SUPERNOVA ARENE FULL

Ne finansiram Vučićeve TV

Posted
1 minute ago, Constantin said:

Ne finansiram Vučićeve TV

Jbg a pratiš Vučićevu ligu 🤣🤣🤣

Posted
8 minutes ago, Gradina said:

Jbg a pratiš Vučićevu ligu 🤣🤣🤣

Liga nije njegova....samo nekoliko prestoničkih klubova. Selcima zapali Bugari i Sandžaklije

• +1 1
Posted

Sreća pa oni nisu zapinjali...

• +1 1
Posted

Drago mi za Petrova, naseg blokca iz bloka 70... cestitam pobedu.

• +1 2
Posted
5 hours ago, Constantin said:

Sreća pa oni nisu zapinjali...

Ne umeju. Da umeju zapeli bi.

Posted

Maka Gaku treba da bude prva opcija, duplo bolji od Stojanovica. Disciplina, koncentracija, defanziva, centarsut i jos samo malo da se oslobodi u napadu.

Sa druge strane imamo igraca koji kida u napadu, trci, bori se i obavezno mu pobegne par puta igrac u odbrani, u napadu ne uputi ni jedan upotrebljiv centarsut, ume da se zaleti nepotrebno i da izgubi loptu gde ne treba... Izgleda ponekad lepo njegova dominacija ali bez ucinka ili jos gore sa negativnim ucinkom.....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...