Constantin Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Jel to od 18 h igramo prvu utakmicu s Koprom?Dal bi negde mogo da ima prenosGubili smo 1:0 i okrenuli na 2:1, zatim je naš golman odbranio penal..otorilike je 75. minut.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment
Boki Nis Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 1 minute ago, Constantin said: Gubili smo 1:0 i okrenuli na 2:1, zatim je naš golman odbranio penal..otorilike je 75. minut. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Gde gledas Link to comment
Constantin Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Gde gledas Na njihovoj fb stranici, samo pratim...nisam našao nigde live...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment
Constantin Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Sad okrenuše oni 3:2 85. min.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment
Constantin Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Znači strelac Petrov i Mitrović...mladi golman odbranio penal, a naš reprezentativac Stefan Ilić je pokupio papire i odlazi iz kluba. Jbm li ga šta da kažem...ovo je drugi golman u nizu, koji prodje kroz sve selekcije reprezentacije Srbije i ne valja našim čelnicima kluba..... 1 Link to comment
Gradina Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 39 minutes ago, Constantin said: Znači strelac Petrov i Mitrović...mladi golman odbranio penal, a naš reprezentativac Stefan Ilić je pokupio papire i odlazi iz kluba. Jbm li ga šta da kažem...ovo je drugi golman u nizu, koji prodje kroz sve selekcije reprezentacije Srbije i ne valja našim čelnicima kluba..... Totalni apsurd od poteza uprave što ni šansu nije dobio. Jbg krštenica mu made in Niš 1 Link to comment
Gradina Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 9 hours ago, Constantin said: Znači strelac Petrov i Mitrović...mladi golman odbranio penal, a naš reprezentativac Stefan Ilić je pokupio papire i odlazi iz kluba. Jbm li ga šta da kažem...ovo je drugi golman u nizu, koji prodje kroz sve selekcije reprezentacije Srbije i ne valja našim čelnicima kluba..... Da be. Davno beše. . . Kuja ako me pamćenje ne vara 1998-e. . .Isto ne imaše pameti i sluha tadašnja uprava Link to comment
RealNIš Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Kujović je ipak napravio neku karijeru. Krivo mi je za Stefana, izgubio je puno godina u Radničkom i nikad nije dobio šansu. Link to comment
Gradina Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 9 minutes ago, RealNIš said: Kujović je ipak napravio neku karijeru. Krivo mi je za Stefana, izgubio je puno godina u Radničkom i nikad nije dobio šansu. Izgubio jeste ali sve je to nadoknadivo. Uporan je kao mazga u treniranju , talenat veliki a i zreo već. Verujem da će uspeti jer po meni je i sada najmanje egal sa ovim golmanima 2 Link to comment
SmudgeYorkshire Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Распоред преосталих пријатељских утакмица: 25/06 Радомље 28/06 Марица Пловдив 30/06 УТА Урад 02/07 Сласк 3 Link to comment
Constantin Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Totalni apsurd od poteza uprave što ni šansu nije dobio. Jbg krštenica mu made in NišA nešto se šuška i da Dujmović ima "kombinaciju"...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment
Constantin Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 ....i ne znam što Mitrović nije na EP u Slovačkoj...prestareo ili zato što "nije na prodaju"....🥸ipak je prestareo...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 23, 2022 Author Share Posted June 23, 2022 Ajde da stavim i ja jednu zelju, ne mogu da izdrzim 😁 Mislim da je vise nego idealna zamena za Vujadinovica, levonog, iskusan, igrac koji bi podigao nasu odbranu na visi nivo. E sad koliko kosta to je potanje ??? https://www.transfermarkt.com/jagos-vukovic/profil/spieler/46894 2 Link to comment
RealNIš Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Огњен Бјеличић, везиста Радничког из Ниша, прешао је у Хамрун Спартанс са Малте. Link to comment
Gradina Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 14 hours ago, Constantin said: A nešto se šuška i da Dujmović ima "kombinaciju"... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Tako nam i treba kad od gotovog veresiju pravimo. Pustili niz vodu Kojića Ilića a uzdamo se u ove što im Niš usputna stanica Link to comment
Recommended Posts