Jump to content

FK RADNIČKI NIŠ 22/23

Featured Replies

On 23.8.2022. at 0:53, Constantin said:

Ne mogu oni da vrate Kojića. Dečko ima ugovor,.brani, a raskid ugovora košta, a kad nešto treba da se plati, piši propalo.

Što se Ilića tiče, nije trebalo ni da ga puste, a kako su ga "pustili" malo je verovatno da će im doći iz dupeta u glavu, i da će da ga vrate.

E pa jebiga ne znam šta misle .Ovaj mali omladinac loptu ne ume da uhvati. Kojić Ilić i ako bi se vraćali ne znam pod kojim uslovima bi ih angazovali. Jednom izigrani ne bi dozvolili opet da ih za nos vuku. Bar ja tako razmisljam . Plus  ja se ne bi vratio dok je ova uprava. Mozda  tipa ugovor  i solarno  plaćanje. . . Proverih na TM Kojić do juna ima ugovor i teško da bi ga Dunjić pustio , da ostane bez golmana mogu samo ovi ,,naši" idioti

12 minutes ago, Gradina said:

E pa jebiga ne znam šta misle .Ovaj mali omladinac loptu ne ume da uhvati. Kojić Ilić i ako bi se vraćali ne znam pod kojim uslovima bi ih angazovali. Jednom izigrani ne bi dozvolili opet da ih za nos vuku. Bar ja tako razmisljam . Plus  ja se ne bi vratio dok je ova uprava. Mozda  tipa ugovor  i solarno  plaćanje. . . Proverih na TM Kojić do juna ima ugovor i teško da bi ga Dunjić pustio , da ostane bez golmana mogu samo ovi ,,naši" idioti

Jednom smo beše ostali bez golmana (rezerva kad se povredio onaj iz Kruševca?) i onda smo u sred prvenstva vrati Kojića iz Pirota ....jel Kojića beše? Zajebali smo ljude u sred prvenstva.....

12 minutes ago, Constantin said:

Jednom smo beše ostali bez golmana (rezerva kad se povredio onaj iz Kruševca?) i onda smo u sred prvenstva vrati Kojića iz Pirota ....jel Kojića beše? Zajebali smo ljude u sred prvenstva.....

Tako je. Zajebasmo tad Piroćance 

Edited by Gradina

• Author

Eneee radosti za Constantinaaa !!!

Vraca mu se Mesarovic...

Jebeš Mesara  Borivoja Ristića da vrate ako ne mogu Kojića ili ako neće Ilića koji je još slobodan 

10 hours ago, MaErAkLoIJA said:

Eneee radosti za Constantinaaa !!!

Vraca mu se Mesarovic...

Gde pogledah forum...:isuse:

• Author

Kad se zavrsava prelazni?

• Author

Dobili su pare od Evrope, od Mitrovica i sad ce od Pavkova 300.000e.

Red bi bio da potpisu dve bombe za kraj, mada nama u ovom sistemu trebaju tri.

Golman i zadnji vezni pod obavezno i plus defanzivac

36 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

Kad se zavrsava prelazni?

Mislim 15.09. a od Pavkova valjda 210-220 iljada..

mali off

koji je najbolji smeštaj u niškoj banji?

hvala, i izvinite na off-u

:)

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

mali off

koji je najbolji smeštaj u niškoj banji?

hvala, i izvinite na off-u

:)

Uf...u kom smislu smeštaj...? Za više dana zbog neke terapije ili prenoćište, hostel?

Kako su šuplji Čarapani po bokovima, naigra se Stojanović, ovo đoramo sa dva razlike da dobijemo...

• Author
4 minutes ago, Constantin said:

Kako su šuplji Čarapani po bokovima, naigra se Stojanović, ovo đoramo sa dva razlike da dobijemo...

Ćuti... Ne malerisi....

54 minutes ago, Constantin said:

Uf...u kom smislu smeštaj...? Za više dana zbog neke terapije ili prenoćište, hostel?

da za na više dana, ništa terapija

samo da je u centru kod onog šetališta

Guest
This topic is now closed to further replies.