Constantin Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 1 minute ago, MaErAkLoIJA said: https://superliga.rs/vesti/3740-najbolji-igrac-7-kola-mozzart-bet-super-lige-srbije-nikola-stulic?fbclid=IwAR2F77mBN5Q7JYc6r6QnLjC2OaMLLPUM0ivVrdiIdrEeqlw42PU-L-92I2k A Ivica: 2
Gradina Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 On 23.8.2022. at 0:53, Constantin said: Ne mogu oni da vrate Kojića. Dečko ima ugovor,.brani, a raskid ugovora košta, a kad nešto treba da se plati, piši propalo. Što se Ilića tiče, nije trebalo ni da ga puste, a kako su ga "pustili" malo je verovatno da će im doći iz dupeta u glavu, i da će da ga vrate. E pa jebiga ne znam šta misle .Ovaj mali omladinac loptu ne ume da uhvati. Kojić Ilić i ako bi se vraćali ne znam pod kojim uslovima bi ih angazovali. Jednom izigrani ne bi dozvolili opet da ih za nos vuku. Bar ja tako razmisljam . Plus ja se ne bi vratio dok je ova uprava. Mozda tipa ugovor i solarno plaćanje. . . Proverih na TM Kojić do juna ima ugovor i teško da bi ga Dunjić pustio , da ostane bez golmana mogu samo ovi ,,naši" idioti
Constantin Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 12 minutes ago, Gradina said: E pa jebiga ne znam šta misle .Ovaj mali omladinac loptu ne ume da uhvati. Kojić Ilić i ako bi se vraćali ne znam pod kojim uslovima bi ih angazovali. Jednom izigrani ne bi dozvolili opet da ih za nos vuku. Bar ja tako razmisljam . Plus ja se ne bi vratio dok je ova uprava. Mozda tipa ugovor i solarno plaćanje. . . Proverih na TM Kojić do juna ima ugovor i teško da bi ga Dunjić pustio , da ostane bez golmana mogu samo ovi ,,naši" idioti Jednom smo beše ostali bez golmana (rezerva kad se povredio onaj iz Kruševca?) i onda smo u sred prvenstva vrati Kojića iz Pirota ....jel Kojića beše? Zajebali smo ljude u sred prvenstva.....
Gradina Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 (edited) 12 minutes ago, Constantin said: Jednom smo beše ostali bez golmana (rezerva kad se povredio onaj iz Kruševca?) i onda smo u sred prvenstva vrati Kojića iz Pirota ....jel Kojića beše? Zajebali smo ljude u sred prvenstva..... Tako je. Zajebasmo tad Piroćance Edited August 24, 2022 by Gradina 1
MaErAkLoIJA Posted August 25, 2022 Author Posted August 25, 2022 Eneee radosti za Constantinaaa !!! Vraca mu se Mesarovic... 1 1
Gradina Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 Jebeš Mesara Borivoja Ristića da vrate ako ne mogu Kojića ili ako neće Ilića koji je još slobodan
Constantin Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 10 hours ago, MaErAkLoIJA said: Eneee radosti za Constantinaaa !!! Vraca mu se Mesarovic... Gde pogledah forum...
MaErAkLoIJA Posted August 26, 2022 Author Posted August 26, 2022 Dobili su pare od Evrope, od Mitrovica i sad ce od Pavkova 300.000e. Red bi bio da potpisu dve bombe za kraj, mada nama u ovom sistemu trebaju tri. Golman i zadnji vezni pod obavezno i plus defanzivac
Constantin Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 36 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Kad se zavrsava prelazni? Mislim 15.09. a od Pavkova valjda 210-220 iljada..
kud u maglu Simoviću Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 mali off koji je najbolji smeštaj u niškoj banji? hvala, i izvinite na off-u
Constantin Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: mali off koji je najbolji smeštaj u niškoj banji? hvala, i izvinite na off-u Uf...u kom smislu smeštaj...? Za više dana zbog neke terapije ili prenoćište, hostel?
Constantin Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 Kako su šuplji Čarapani po bokovima, naigra se Stojanović, ovo đoramo sa dva razlike da dobijemo...
MaErAkLoIJA Posted August 26, 2022 Author Posted August 26, 2022 4 minutes ago, Constantin said: Kako su šuplji Čarapani po bokovima, naigra se Stojanović, ovo đoramo sa dva razlike da dobijemo... Ćuti... Ne malerisi....
kud u maglu Simoviću Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 54 minutes ago, Constantin said: Uf...u kom smislu smeštaj...? Za više dana zbog neke terapije ili prenoćište, hostel? da za na više dana, ništa terapija samo da je u centru kod onog šetališta
Recommended Posts