Constantin Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 Ne mogu oni da vrate Kojića. Dečko ima ugovor,.brani, a raskid ugovora košta, a kad nešto treba da se plati, piši propalo. Što se Ilića tiče, nije trebalo ni da ga puste, a kako su ga "pustili" malo je verovatno da će im doći iz dupeta u glavu, i da će da ga vrate.
Gradina Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 Da se nadoveženm na prethodno . Mrka i Aca predlože UO-u da raskinu ugovore sa golmanima , a pri tome klub ostaje bez golmana , a ti isti koji su kumovali njihovom dovodjenju i posledničnom puštanju Kojića(zimus) a potom i Ilića (letos) ostaju čučeći bez ikakve vizije u klubu. FB stranica nema kao da sa Kolubarom meč i dalje nije odigran. . .Ma koga bre ,dokle bre ? Da li me neko od vas kapira ?
Gradina Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 1 minute ago, Constantin said: Ne mogu oni da vrate Kojića. Dečko ima ugovor,.brani, a raskid ugovora košta, a kad nešto treba da se plati, piši propalo. Što se Ilića tiče, nije trebalo ni da ga puste, a kako su ga "pustili" malo je verovatno da će im doći iz dupeta u glavu, i da će da ga vrate. Do kada ima Kojić ugovor? Do zime čini mi se . Eto.
Constantin Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 12 minutes ago, Gradina said: Do kada ima Kojić ugovor? Do zime čini mi se . Eto. Ja sam mislio da je slobodan??? On na pozajmicu?
Gradina Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 3 minutes ago, Constantin said: Ja sam mislio da je slobodan??? On na pozajmicu? Ma nije na pozajmici.Dobio raskid od nas.
Constantin Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 1 hour ago, Gradina said: Ma nije na pozajmici.Dobio raskid od nas. Znači pod ugovorom, i ako ga hoćemo, mora da platimo. Znači ništa od toga. Ja mislim da oni već računaju cenu za Štulića i kako da prejebu ove iz Humske, da im ne daju %....
Gradina Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 8 hours ago, Constantin said: Ja mislim da oni već računaju cenu za Štulića i kako da prejebu ove iz Humske, da im ne daju %.... Mislim da sada kada su se pritajili računaju koliko im je ostalo do čistke. Na nekome kola FSS mora da se slome kad već nisu na Kokezi. Realno dva brata najviše su provlačena kroz medije za sve i svašta od sudjenja , sumnjivih utakmica sa preokretima do neverovatnih smena trenera . Recko će im doći glave ma šta ko mislio o njemu. . .
W.F.C. Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Kako je puklo izmedju njih i Recka, ko je tu koga?
Constantin Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 3za3Nije igrao Mesarović....kraj priče.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Gradina Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 4 hours ago, W.F.C. said: Kako je puklo izmedju njih i Recka, ko je tu koga? Samo nebo zna.... Al je puklo
Constantin Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 4 hours ago, W.F.C. said: Kako je puklo izmedju njih i Recka, ko je tu koga? 2 minutes ago, Gradina said: Samo nebo zna.... Al je puklo Krenulo je prvo s Novicom. Recko ga je optužio da mu smešta da ispadnu iz SL jer igra na stadionu u Surdulici, pošto je onaj u Vranju neuslovan. Dugo je bio u zavadi sa Novicom, ali je sa Ivicom bio OK-na prs' u bulju. 2
Gradina Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 https://www.transfermarkt.com/filip-dujmovic/profil/spieler/425691
Constantin Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 46 minutes ago, Gradina said: https://www.transfermarkt.com/filip-dujmovic/profil/spieler/425691 Zna li se šta za Koraća, Stefana Ilića ili novog golmana kod nas. Ima li koji slobodan u Čačku i okolini....?
MaErAkLoIJA Posted August 23, 2022 Author Posted August 23, 2022 https://superliga.rs/vesti/3740-najbolji-igrac-7-kola-mozzart-bet-super-lige-srbije-nikola-stulic?fbclid=IwAR2F77mBN5Q7JYc6r6QnLjC2OaMLLPUM0ivVrdiIdrEeqlw42PU-L-92I2k
Recommended Posts