Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
Rastimovani smo malo danas, mora se priznati...
Mora se imati u vidu i kvalitet ove livade. Ipak to solidno utice na ono sto mi igramo.
A ovaj nesrecnik da cesce dobija crveni mozda bi se malo i dozvao mozgu. Mogao je coveku nogu da polomi

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Posted
3 minutes ago, MeanM@ said:

A ovaj nesrecnik da cesce dobija crveni mozda bi se malo i dozvao mozgu.

Nema taj mozga... uradi jednu dobru stvari za 90 minuta i onda 5 uzasnih...kao sto je ovaj start recimo.

Posted

Realno, ivanic i katai igraju lose. Za razliku od njih kanga bukvalno sam vrti kompletan vezni red simpaticnih lucanaca...

• +1 1
Posted

Gobelja je asistirao kod gola i imao sut u okvir gola od ukupno dva suta u okvir Zvezdinih igraca.  Onaj koji igra izuzetno lose je Mirko Ivanic.  Ali stvarno lose.  Imam utisak da zbog njegove lose igre ne mozemo da organizujemo krsten napad po levoj strani.

Posted
Just now, Bright Billy said:

Realno, ivanic i katai igraju lose. Za razliku od njih kanga bukvalno sam vrti kompletan vezni red simpaticnih lucanaca...

Katai bar igra dobro u defanzivi.  Mirko gubi lopte i otvara kontre za Mladost.

• +1 1
Posted

Sakić priprema Mitrovića.

Posted
9 minutes ago, Dimitrije said:

Gobelja je asistirao kod gola i imao sut u okvir gola od ukupno dva suta u okvir Zvezdinih igraca.  Onaj koji igra izuzetno lose je Mirko Ivanic.  Ali stvarno lose.  Imam utisak da zbog njegove lose igre ne mozemo da organizujemo krsten napad po levoj strani.

Gobeljic nije asistirao kod gola

Njegov centarsut je isao u aut i da domaci igrac nije debil jos bi bilo 0:0

Ne znam u sta gledas

• +1 2
Posted

Mitrovic umesto bukarija kojem ocigledno treba veci i brzi teren da bi pokazao sta zna. Videcemo sta ce mitrovic da uradi al za ove livade je ipak ben doktor fudbalskih nauka...

• +1 1
Posted

Teren je katastrofa ,koliko odskače lopta samo.
Ovi stali u blok ,igraju na kontre.
Imali smo sasvim dovoljan broj šansi samo fali još neki gol.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted (edited)

Preglupa izmjena, bez obzira na talenat Mitrovica. Em vadis igraca u dobroj formi em uvodis klinca poslije 2 treninga sa ekipom...Skotina Gobeljic da pocasti sudiju sto je prosao samo sa žutim za onaj pogibeljam start. Opet ce nas skotina kostati sa svojim glupostima u evro utakmicama gdje za ovo ide direkt crveni.

Edited by hrkljush boys_2
  • +1 1
Posted
Ma ne da je asistirao, pravo u noge ovom njihovom koji je, pak, ocajno reagovao. A i sut nije bio neki.
Sve i da jeste ne abolira ga od nepromisljenosti kod onog starta

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Posted

Bolji smo u drugom...

Posted

Sad smo malo dodali gas, visi drugi gol u vazduhu, ali mislim da nije trebalo da dira Bukarija.

Posted

Nije mi jasno sta se dešava sa Ohijem ,kao da je sugav.
Mitrović brz i ide odmah napred sa loptom , što je za pohvalu.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted

Evo sad i ovo Rodićevo nije žuti - jesam ja propustio neku promenu pravila :mellow: