Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Poslednji put kad sam gledao Vosu glavni igrac je bio popularni, rado zaboravljeni Simic Veljko

Prosle godine, igrali protiv nekih s Baltika - dobili tamo prvu 1-0 golom iz mrtvog ugla, u NS u revansu gosti ih nabili u kazneni, promasili boga oca i pogadjaju stativu u zadnjem minutu. Vosa krene u kontru i neko dete da golcinu, lobovao gosu s jedno 20 metara i radovao se kao da je iz Sosenka izasao, a Simic Veljko ga prati onim njegovim kokosijim trkom :ziga:

• Haha 2
Posted

Jel Simić Veljko još kod nas?

Posted

Mislim da smo ga se kurtalisali

Ona izmena Simic-Jovancic u 35' u Salcburgu ostaje zlatnim slovima uklesana u istoriju kluba

S cim je Miloe ubrizgao desetine miliona eura u klub... :ziga:

• Haha 1
Posted (edited)

Mene je Vojvodina impresionirala igracima koji su potekli iz njihove skole.  Neki od njih su danas najbolji srpski igraci (Tadic, SMS, Katai, Ivanic), a neki su (bili) kljucni igraci Zvezdinog tima (Katai, Ivanic, Pavkov, Pankov) i strucnog kadra (pok. Milan Kosanovic koji je 'stvorio' mnoge od gorepomenutih).  To je klub sa ozbiljnim potencijalom i sa malo ambicije da nesto postigne u odnosu na taj potencijal.  Nadajmo se da se ovo drugo promeni i da cemo da gledamo juris na titulu u tercetu.  Jos kad bi se njima prikljucio i TSC, klub koji ima ambicije da bude srpski Ludogorec, imali bismo zanimljivo ligasko takmicenje sa "velikom" cetvorkom.

Edited by Dimitrije
  • +1 1
Posted

VMS, Gacinovic, od ranije Krasic, Lane, Kacar, Stepanov... Moguce je da su proizveli/promovisali vise reprezentativaca nego Zvezda u ovom veku

To im je i mesto u lancu ishrane 

A napravili/promovisali su i gomilu igraca nize klase od ovih sto su igrali za repstaciju redovno, tipa Aleksic, Brkic, Medojevic, Radoja, Baletanovic™, itd. Meleg je bio najavljivan kao novi Mesi

Posted

Lane nije proizvod njihove skole.  On je tamo dosao kao senior.

Posted
U Vosi je, otisao je za dzabe :D
  • Hvala 1
Posted
5 hours ago, Plajvi said:

Poslednji put kad sam gledao Vosu glavni igrac je bio popularni, rado zaboravljeni Simic Veljko

5 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Na svaki pomen SV harperu osedi jedna dlaka na glavi.

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Mogao je makar kragnu da spusti

Sent from my 21081111RG using Tapatalk

Posted

Kako sad stvari stoje imamo jos 2 igraca sa kojima ce biti raskinuti ugovori - falko i spiridonovic (da, taj spitidonovic, vratio se sa pozajmice). Zatim imamo jednog spica na prodaju, sto ce reci pavkov ili ohi, i 4 igraca kojma se traze klubovi za pozajmice a to su gordic, nikolic, mustafa i lucic. Sto se dolazaka tice fali nam jedadan stoper (verovatno milunovic) i bar jedan bek...

Posted

Taj Spiridonovic će verovatno u neku Vosu ili slično.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

• +1 1
Posted

Il ce u neku poljsku kolubaru, posto je odatle i dosao...

Posted

Bio sam ubeđen da smo se otarasili njega.
Gordić neće na pozajmicu ,pozajmio bih Nikolića i Mustafu u neki naš klub.
Lučića bih ostavio . Motika je visak ,bacanje para ,neće dobiti šansu ,tako da bih pre njega pozajmio.
Malo smo i raščistili situaciju kakvo je bilo i opet fali bek jebeni .
Zadovoljan sam, znam da možemo mnogo gore od ovoga smile.png

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted
4 hours ago, John Coltrane said:

Na svaki pomen SV harperu osedi jedna dlaka na glavi.

Koje dlake na glavi? :D 

• Wub 1
  • Haha 1