harper lee Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Lep gol Pesica. Meni Rodic na svakoj utakmici otprilike izgleda kao 1 1
roux senyurt Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 dobar tsc, da nam je samo malo vise ovakvih timova, terena i utakmica 2
Bright Billy Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Busni smo kao sito, stvarno ne znam kako misle u evropi da igraju kad nam se tsc seta po kaznenom... 2
MiddleClass Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 (edited) Petrovic pojeo Viga. Ne smije naprijed da krene Argentino. Sa druge strane Rodic bolje da ne krece jer je beskorisan. Edited March 7, 2023 by MiddleClass
harper lee Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Nije mi jasno kako Partizan ne proba sa ovim Lazovicem. TSC je skromnija ekipa po kvalitetu od grobara ali igra svemirski fudbal u odnosu na Partizan. Lekovic nema pojma gde se nalazi, bukvalno igramo s igracem manje u zadnjoj liniji.
MiddleClass Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 (edited) Vazda moze Gobelja da pokrpi Edited March 7, 2023 by MiddleClass 1
Milosh76 Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Erakovic kartoni, Milunovic povredjen, Spajic je pitanje da li ce igrati ove sezone. Navodno u aprilu tek..
kud u maglu Simoviću Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 6 minutes ago, harper said: Nije mi jasno kako Partizan ne proba sa ovim Lazovicem. TSC je skromnija ekipa po kvalitetu od grobara ali igra svemirski fudbal u odnosu na Partizan. lazetić?
hrkljush boys_2 Posted March 7, 2023 Posted March 7, 2023 Mogli bi i ovi vezni i krila da nešto iskreiraju, ovako pitanje momenta kad će ga ovi zabiti.
Recommended Posts