Jump to content

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Featured Replies

Pesic :hail:

• Replies 8.5k
  • Views 415.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vratio se kao trener, ne postaje se legenda samo kao igrač, niti postoje neki egzaktni kriterijumi za taj status. Meni on jeste jedan od simbola zvezde, možda zato što sam počeo da idem na stadion kad

• Pa ko dade Mijatovicu da sutira penal protiv Holandjana?!

• Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić uplatio je značajan novčani iznos na račun koji je otvoren kao vid humanitarne pomoći za nastradale. Pored toga, Pešić je poslao i humanitarnu pomoć u vidu hran

Posted Images

Lep gol Pesica.

Meni Rodic na svakoj utakmici otprilike izgleda kao

Pulp Fiction John Travolta GIF - Pulp Fiction John Travolta ...

lep gol

Nije gol ??

Sta promasi sa 4 metra

Sta promasi tsc

dobar tsc, da nam je samo malo  vise ovakvih timova, terena i utakmica

Oni su realno druga najbolja ekipa u ligi.

Busni smo kao sito, stvarno ne znam kako misle u evropi da igraju kad nam se tsc seta po kaznenom...

Petrovic pojeo Viga. Ne smije naprijed da krene Argentino. Sa druge strane Rodic bolje da ne krece jer je beskorisan.

Edited by MiddleClass

Nije mi jasno kako Partizan ne proba sa ovim Lazovicem. TSC je skromnija ekipa po kvalitetu od grobara ali igra svemirski fudbal u odnosu na Partizan.

Lekovic nema pojma gde se nalazi, bukvalno igramo s igracem manje u zadnjoj liniji.

Nemamo stopera na klupi?

Vazda moze Gobelja da pokrpi

Edited by MiddleClass

Erakovic kartoni, Milunovic povredjen, Spajic je pitanje da li ce igrati ove sezone. Navodno u aprilu tek..

6 minutes ago, harper said:

Nije mi jasno kako Partizan ne proba sa ovim Lazovicem. TSC je skromnija ekipa po kvalitetu od grobara ali igra svemirski fudbal u odnosu na Partizan.

lazetić?

Mogli bi i ovi vezni i krila da nešto iskreiraju, ovako pitanje momenta kad će ga ovi zabiti.