hrkljush boys_2 Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 18 minutes ago, Ted said: pao vam kamen sa srca, do sad je bilo tesno i neizvesno nama ostaje nada da ćete ispoštovati derbi tradiciju. koja negde nalaže da je vrlo pristojno i sasvim normalno i poželjno da, kada se odlepiš značajno i dosta si kvalitetniji, a večiti rival se raspda po šavovima, da je to idealni trenutak da odigraš najgori derbi u poslenjih 10 godina i da izgubiš ili spašavaš živu glavu u poslednjem minutu. hvala unapred Šta je najgore, ja sam ubijeđen da će tako i biti.
Dimitrije Posted February 28, 2023 Author Posted February 28, 2023 Gol razlika u prva cetiri kola 12-1. Sve cetiri utakmice su bile zanimljive za gledanje. Ima zanimljivih igraca: Katai po obicaju, zatim Bukari, pa Kanga. Konacno imamo i bekove. Nije to neki vrhunski fudbal, ali nije gori fudbal od onoga koji gledamo vec 5-6 godina. To nam je izgleda plafon bez obzira ko nas trenira. Moze li bolje? Znam da moze gore, ali bolje - tesko. Dominiramo u domacem fudbalu a u Evropi smo 2. ili 3. liga. Za bolje treba vise novca za bolje igrace i trenere, bolja domaca liga, bolja omladinska skola i bolja infrastruktura. Ovo sve je na podugackom stapu. 1
nahbar Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 On 27. 2. 2023. at 16:26, Milosh76 said: Partizan igrao 1-1 sa Radnickim iz KG! Srecna svima Liga Sampiona! Ovo kao da je neki fles iz jula 2022.
Arthur Kirkland Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 (edited) Moram reci da mi je vec neko vreme prilicno muka od derbija i svega sto ide uz njega. Od valjanja, seljacenja, bolida na tribinama, seckanja igre, koskanja igraca, saopstenja uprava... A fudbala uglavnom ne bude ili samo bude nesto malo u pojedinim delovima meca. Neretko bude bolja utakmica nas ili komsija sa nekim TSC, Cukom, Vosom itd jer ima manje tog bolesnog pritiska i cele nezdrave atmosfere. Edited March 1, 2023 by Arthur Kirkland 4 1
elementary Posted March 2, 2023 Posted March 2, 2023 Šta ima da gledaš ,biće očaj, biće 1-1. Primićeno neki kiks gol i juriti ceo meč da izjednačimo.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
MiddleClass Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Otpao Ivanic. Mitrovic ili Kangva ga mjenjaju...
MiddleClass Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Srecan rodjendan najboljem YU igracu svih vremena! ❤️ 5
Milosh76 Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Veceras u 19h Derbi, prenos na Areni.Ivanic povredjen, umesto njega Mitrovic... Sve ostalo isto.
Dimitrije Posted March 3, 2023 Author Posted March 3, 2023 3 hours ago, MiddleClass said: Srecan rodjendan najboljem YU igracu svih vremena! ❤️ Ja ne bih Piksija svrstavao u kategoriju "svih vremena" vec u njegovoj epohi. Bilo je u Jugoslaviji izuzetnih igraca jos iz doba kraljevine (Hitrec, Mosa Marjanovic, Tirnanic) kao i iz doba FNRJ/SFRJ (Bobek, Vukas, Sekularac, Dzajic, Savicevic). 1
dacha Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Dobio danas poruku sa nepoznatog broja na mobilni, da li je moguce da neko proba/pada na ovakve stvari: (lol na 'ja sam iz uprave partizana')
pantelia Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 16 minutes ago, dacha said: Dobio danas poruku sa nepoznatog broja na mobilni, da li je moguce da neko proba/pada na ovakve stvari: (lol na 'ja sam iz uprave partizana') Bilja Siti garant Prigodno obelezimo danasnji dan 3
Milosh76 Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Vigo, Eraković, Dragović, Rodić – Kanga, Mijailović – Bukari, Katai, Mitrović – Pešić. 1
hrkljush boys_2 Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 6 minutes ago, Milosh76 said: CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Vigo, Eraković, Dragović, Rodić – Kanga, Mijailović – Bukari, Katai, Mitrović – Pešić. A kontra naših će biti: Popović - Filipović, Marković, Vujačić, Urošević - Colorado, Belić - Diabate, Natho, Menig - Ricardo.
Recommended Posts