Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Ted said:

pao vam kamen sa srca, do sad je bilo tesno i neizvesno :)

nama ostaje nada da ćete ispoštovati derbi tradiciju. koja negde nalaže da je vrlo pristojno i sasvim normalno i poželjno da, kada se odlepiš značajno i dosta si kvalitetniji, a večiti rival se raspda po šavovima, da je to idealni trenutak da odigraš najgori derbi u poslenjih 10 godina i da izgubiš ili spašavaš živu glavu u poslednjem minutu.

hvala unapred

Šta je najgore, ja sam ubijeđen da će tako i biti.

Posted

Gol razlika u prva cetiri kola 12-1.  Sve cetiri utakmice su bile zanimljive za gledanje.  Ima zanimljivih igraca: Katai po obicaju, zatim Bukari, pa Kanga.  Konacno imamo i bekove.  Nije to neki vrhunski fudbal, ali nije gori fudbal od onoga koji gledamo vec 5-6 godina.  To nam je izgleda plafon bez obzira ko nas trenira.  Moze li bolje?  Znam da moze gore, ali bolje - tesko.   Dominiramo u domacem fudbalu a u Evropi smo 2. ili 3. liga.  Za bolje treba vise novca za bolje igrace i trenere, bolja domaca liga, bolja omladinska skola i bolja infrastruktura.  Ovo sve je na podugackom stapu.

• +1 1
Posted
On 27. 2. 2023. at 16:26, Milosh76 said:

Partizan igrao 1-1 sa Radnickim iz KG!

Srecna svima Liga Sampiona!

Ovo kao da je neki fles iz jula 2022.

Posted (edited)

Moram reci da mi je vec neko vreme prilicno muka od derbija i svega sto ide uz njega. Od valjanja, seljacenja, bolida na tribinama, seckanja igre, koskanja igraca, saopstenja uprava... A fudbala uglavnom ne bude ili samo bude nesto malo u pojedinim delovima meca. Neretko bude bolja utakmica nas ili komsija sa nekim TSC, Cukom, Vosom itd jer ima manje tog bolesnog pritiska i cele nezdrave atmosfere.

Edited by Arthur Kirkland
  • +1 4
  • -1 1
Posted

Šta ima da gledaš ,biće očaj, biće 1-1. Primićeno neki kiks gol i juriti ceo meč da izjednačimo.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted

Otpao Ivanic. Mitrovic ili Kangva ga mjenjaju...

Posted

Srecan rodjendan najboljem YU igracu svih vremena! ❤️

FTtSMaBWUAgVTsD.jpeg

• +1 5
Posted

Veceras u 19h Derbi, prenos na Areni.

Ivanic povredjen, umesto njega Mitrovic... Sve ostalo isto.

Posted
3 hours ago, MiddleClass said:

Srecan rodjendan najboljem YU igracu svih vremena! ❤️

FTtSMaBWUAgVTsD.jpeg

Ja ne bih Piksija svrstavao u kategoriju "svih vremena" vec u njegovoj epohi.  Bilo je u Jugoslaviji izuzetnih igraca jos iz doba kraljevine (Hitrec, Mosa Marjanovic, Tirnanic) kao i iz doba FNRJ/SFRJ (Bobek, Vukas, Sekularac, Dzajic, Savicevic).

• +1 1
Posted

Dobio danas poruku sa nepoznatog broja na mobilni, da li je moguce da neko proba/pada na ovakve stvari: (lol na 'ja sam iz uprave partizana')

photo_2023-03-03_15-56-37.jpg

Posted
16 minutes ago, dacha said:

Dobio danas poruku sa nepoznatog broja na mobilni, da li je moguce da neko proba/pada na ovakve stvari: (lol na 'ja sam iz uprave partizana')

photo_2023-03-03_15-56-37.jpg

Bilja Siti garant

Prigodno obelezimo danasnji dan

• +1 3
Posted

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Vigo, Eraković, Dragović, Rodić – Kanga, Mijailović – Bukari, Katai, Mitrović – Pešić.

• +1 1
Posted
6 minutes ago, Milosh76 said:

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Vigo, Eraković, Dragović, Rodić – Kanga, Mijailović – Bukari, Katai, Mitrović – Pešić.

A kontra naših :Dće biti: Popović - Filipović, Marković, Vujačić, Urošević - Colorado, Belić - Diabate, Natho, Menig - Ricardo.