Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Povračaču, ne znam samo da li prije od izmjena ili od komentatora na areni...:puke:

Posted

Neverovatno kako nasi igraci ne umeju da sacuvaju loptu vec otvaraju kontre Javoru u vec dobijenoj nutakmici.

Posted
39 minutes ago, elementary said:

Mnogo je lakše prosto da im se ne dozvoli da uopšte udju u viši rang ako nemaju uslove ,to se vrlo lako reši.
Kao i ove ekipe iz Ns što nemaju ni teren pa igraju na stadionu Vojvodine.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Mozda je najbolje da ispadnu u srpsku ligu pa onda imaju sansu da im drzava izgradi nove stadione. 

• +1 1
Posted

stanje terena u srpskom fudbalu me izljudjuje. osnovni uslovi za obavljanje profesionalne delatnosti ne postoje. nije mi jasno zasto se ne uslovi igranje u super ligi dobrim terenom i svlacionicama. to bi trebalo da bude minimum za pocetak. kasnije izgled i funkcionalnost stadiona. 

ovo ruglo od "stadiona" u ivanjici je takvo nepostovanje domacina prema gostima da nemam reci. nije cak ni do novca, covek moze biti siromasan, ali mu kuca moze biti cista i uredna.

Posted

Stadion u ivanjici je bukvalno spomenik srpske antiestetika, ja ga u tom kontekstu ne bih dirao, mozda ga cak i zakonom treba zastititi za neka dalja pokoljenja.

Al travu stvarno moraju da promene, ovo sad nije ni za amaterski nivo takmicenja...

Posted
Mozda je najbolje da ispadnu u srpsku ligu pa onda imaju sansu da im drzava izgradi nove stadione. 
Opet neće izgraditi Javoru,Radniku ...
Ili Gatu,,Proleteru iz Ns,IMT, Grafičaru,Bežaniji ,Donjem Sremu, Lučanima,Budućnost Banatski Dvor i drugi projekti :)

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted (edited)

Imho ideja sa novim stadionima je da se pokriju sve 4 strane srbije, to je bio plan, samo sto ce to sada tesko da se ostvari, tesko da ce su, ki, vr, kv, kg, ni, ns ili bg dobiti nove objekte kako je planirano

Krenulo se sa manjim stadionima da se izvodjaci uvezbaju :happy: da bi posle sve glatko islo kod pravljenja stadiona od 20 - 25k u kg, ni ili ns

Ali avaj ko je mogao da predvidi rat u ukrajini i poskupljenje materijala i krizu koja nam kuca na vratima

Edited by gone fishing
Posted

Izgleda da smo u dobroj formi.  Odbrana, sto kaze Billy, je sklona promaji, ali u napadu smo ubedljivi.  Doduse odbrana je na cetri utakmice primla samo jedan gol, sto je odlicna statistika ali ne deluje sigurno i meni lici na pinball.  Neki igraci, kao Azarov i Kvanga, koliko god dobro izgledali u fazi napada, slabi su u odbrambenim zadacima i skloni su kiksevima na delovima terena gde su kiksevi nedopustivi.  Da vidimo kako ce odbrana da izgleda protiv timova koji imaju ozbiljne napadace kao Partizan i TSC.  Sto se tice napada - impresivno; 12 golova na cetiri utakmice.  Katai dominira, mada je moj utisak da ne igra dobro veci deo utakmice, ali ima svoje momente magije koji zasene sve sto zasere u ostatku utakmice i donose nam golove. 

Posted

Novi stadion u izgradnji na Lagatoru u Loznici je baš fino projektno rješenje sa natkrivenim tribinama, pitanje je sad ko će tu igrati Loznica i Gučevo su nižerazredne lige u Srbiji, postoji mogućnost da ga Zvezda koristi alternativno dok se Rajko obnovi, što bi nama preko Drine odgovaralo, bilo kako bilo, sviđa mi se taj projekat novih stadiona u Srbiji, konačno.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Posted

Poslednje vesti su da ce IMT i Loznica da se "fuzionisu" - na novom stadionu da se igra prva liga koju godinu a na placu IMT-a da se zidaju novi kvadrati za pranje para.

Posted

postoji mogućnost da ga Zvezda koristi alternativno dok se Rajko obnovi,
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

To se bukvalno nikad nece desiti
  • +1 2
Posted

Grobari odlozili utakmicu za sutra, zbog snega [emoji38]ol:

Ne bi me cudilo da pomere Derbi za subotu, to bi licilo na debile iz ZP i FSS.

Posted
9 minutes ago, Milosh76 said:

Grobari odlozili utakmicu za sutra, zbog snega emoji38.pngol:

Ne bi me cudilo da pomere Derbi za subotu, to bi licilo na debile iz ZP i FSS.

1677413531094-png.4685665

Ove stope pored terena od jutros pokazuju da je samo neko trebao da prošeta po terenu danas i utakmica se mogla igrati.

Posted

A imaju i grejace, kao, mada mozda ih nisu prikljucili, kao mi do pre par sezona.

• +1 1