Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Ako hocemo da pobedimo Trabzon i prodjemo dalje, poslednje dve utakmice moramo odigrati kao protiv Rendzersa na pobedu.

Treba nam pobeda, nemamo sta da izbubimo, pa makar da poginemo slavno. A cini mi se da umemo, samo smo u grcu dosta dugo.

Osim Ivanica i Kataia, bojim se da je i Kanga u blagom padu forme.

• +1 1
Posted

Iznenada smo umjesto već prežaljena dva boda dobili bonus +2 boda sa JNA, hajd i nas malo ta sreća pogleda. Ovo što se tiče saopštenja, to je jako loša praksa koja otvara prostor upravo za onako alibi suđenje, pa se i VAR soba usere od penala, kao što se Zvezdi sude penali, a kako da se ne sviraju kad ove ragbi ekipe uopšte ne gledaju gdje prave faul, prave ga po cijelom terenu bez obzira da li je u 16 ili nije i koja je minuta meča, sav teret odluke padne na sudije koji se obično tad saseru ko grlice i kad ga okruže ili kad mu očima kolačaju ko sinoć ludi Lalat, neće se tu još dugo dugo zaigrati pošten fudbal, a prepucavanje je samo gorivo za svu tu prljavštinju!

Ono što je nama sad došlo ko kec na desetku je to da smo malo skinuli taj teret s vrata izmicanjem ispred zahuktalog Partizana, kod kojih je izgleda došlo malo do zamora materijala pa i oni moraju na remont ekipe za drugi dio sezone. 

Posted

Ma koga boli kurac šta oni saopštavaju? Tipična dreka da se stvori pritisak, plus Bjeković…ovo će biti sve gore i gore jer šampion ide direktno u LŠ, pa će saopštenja biti sve jadnija. 
Treba im uraditi ono što šipkaši na drugoj temi govore.

• +1 2
  • Tužno 2
Posted
38 minutes ago, dragance said:

Ma koga boli kurac šta oni saopštavaju? Tipična dreka da se stvori pritisak, plus Bjeković…ovo će biti sve gore i gore jer šampion ide direktno u LŠ, pa će saopštenja biti sve jadnija. 
Treba im uraditi ono što šipkaši na drugoj temi govore.

Ma, ovi nasi su jos gori. Juce citam neku budalu, kaze - namesteno, Terza odigrao iz X u 2.:laugh: Mi smo bolestan narod.

• +1 1
Posted
8 hours ago, Plajvi said:

Moze Drago na zadnjeg veznog, Milun i Erak nazad 

Ne može.

Posted

Ma, ovi nasi su jos gori. Juce citam neku budalu, kaze - namesteno, Terza odigrao iz X u 2.[emoji23] Mi smo bolestan narod.
Imam jednog prijatelja koji na svaki rezultat vidi prelaz i nameštanje .
Koji god da je rezultat :)

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

• +1 1
Posted

Mislim da je pobjeda u onako teškim uslovima od sinoć samo ulila dodatno samopouzdanje ekipi pred Trabzon. Prava je šteta za Krleta i Mićka što neće moći nastupiti. A slažem se za ove drekavce, ne obraćati pažnju, ali nema od tog ništa, samo čekam da se i onaj naš kreten osjeti prozvanim da i on nešto saopšti.

Posted

Šta urade ,urade . Bitno je odigrati najbolje što se može i pobediti bar Trabzon. Titula je mnogo bitnija ,posle ispadanja iz Ls ,bili smo u haosu . Monako kući i Ferenc su bile dobre utakmice . Trabzon i Ferenc u gostima dosta loše.
Milojević dobija podršku od mene i za proleće ako dobije sve utakmice do kraja godine u našoj ligi.
Bilo je loše na početku kada je dosao ali nije ni samo do njega. Dosta navijača razočarani odlaskom Dekija su mu i previše zamerali. Kao da je kod Dekija sve bilo super.
Ima zimski prelazni da osveži ekipu pa da vidimo na proleće kakva mu je igra .

Posted
44 minutes ago, elementary said:

Imam jednog prijatelja koji na svaki rezultat vidi prelaz i nameštanje .
Koji god da je rezultat :)

Isti autor je mudro zakljucio da Partizan pametno koristi cinjenicu da ne moze da osvoji titulu pa je prodao bodove Javoru. Meni je te ljude ponekad zaista zao, mogu samo da zamislim kako je zajebano ziveti s takvim smecem u glavi i stalno verovati u neke zavere, koliko god one bile besmislene.

Posted

Narod je masovno spao na taj nivo svesti, da ne kazem maloumnig egocentrizma. Kocka se car i to za male pare al je ubedjen da se solidan broj drustvenih aktivnosti bas oko toga vrti i tome je podredjen. Jbt, kolko moras glup da budes...

• +1 1
Posted
2 hours ago, hrkljush boys_2 said:

Mislim da je pobjeda u onako teškim uslovima od sinoć samo ulila dodatno samopouzdanje ekipi pred Trabzon. 

Steta sto ta pobjeda ne osigurava makar trece mjesto. Ako ne tucemo i Monako ostacemo 4.

Posted

Pa ondak tući i Monako jebiga.:D

• +1 1
Posted

:lolol:

Samo nam daj gol ili komsiji i nas si.

Koji kriminal od kluba

Posted

To je tako već decenijama. Džajin TM