Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Taj fazon ,ako ne možemo kući da dobijemo Javor bez Ivanica i Kataia onda ove rezerve raspustiti.
Baš bih voleo da je ovaj mali bek upotrebljiv , Rodić u zadnje vreme liči na leš.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

• +1 1
Posted

Prema saznanjima Mozzart Sporta prvi pomoćnik Miloša Milojevića na klupi Crvene zvezde biće Nebojša Milošević. Dogovor je praktično već postignut, uz uslov da bivši saradnik Dejana Stankovića ima veće ingerencije kada su u pitanju strateške odluke.

Posted

Silja je povredjen, Katai, Bukari, Ivanic, Milunovic, Rodic treba odmor.  Bice mozda malo sporije sa Sanogom i Benom.  Ohi mora da dobija lopte kda je u kaznenom prostoru.

Posted
5 minutes ago, Bright Billy said:

Prema saznanjima Mozzart Sporta prvi pomoćnik Miloša Milojevića na klupi Crvene zvezde biće Nebojša Milošević. Dogovor je praktično već postignut, uz uslov da bivši saradnik Dejana Stankovića ima veće ingerencije kada su u pitanju strateške odluke.

Da li je Milosevic bio deo Stankovicevog strucnog staba u vreme kada je bio i MIlojevic?

Posted
Just now, Dimitrije said:

Da li je Milosevic bio deo Stankovicevog strucnog staba u vreme kada je bio i MIlojevic?

Jeste.

Posted

Prazan stadion, javlja mi klinac...

Posted

Znaci ostaje da dovedu trenera golmana, glavnog kondicionog trenera i jos jednog pomocnog trenera.

Posted

Živo me zanima na šta liči ovaj Kavkazac. 

Posted

Mene najviše iznerviralo što smo ostavili onog Mustafu a dali Lučića u Čukarički ,totalna nebuloza.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

• +1 2
Posted

ЈЕДАН ЈЕ СТАНКОВИЋ ДЕЈАН zastava

Posted

Trener nam zvuči i izgleda kao Ana Brnabić.

• +1 1
  • Haha 1