Jump to content

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Featured Replies

Taj fazon ,ako ne možemo kući da dobijemo Javor bez Ivanica i Kataia onda ove rezerve raspustiti.
Baš bih voleo da je ovaj mali bek upotrebljiv , Rodić u zadnje vreme liči na leš.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Prema saznanjima Mozzart Sporta prvi pomoćnik Miloša Milojevića na klupi Crvene zvezde biće Nebojša Milošević. Dogovor je praktično već postignut, uz uslov da bivši saradnik Dejana Stankovića ima veće ingerencije kada su u pitanju strateške odluke.

• Author

Silja je povredjen, Katai, Bukari, Ivanic, Milunovic, Rodic treba odmor.  Bice mozda malo sporije sa Sanogom i Benom.  Ohi mora da dobija lopte kda je u kaznenom prostoru.

• Author
5 minutes ago, Bright Billy said:

Prema saznanjima Mozzart Sporta prvi pomoćnik Miloša Milojevića na klupi Crvene zvezde biće Nebojša Milošević. Dogovor je praktično već postignut, uz uslov da bivši saradnik Dejana Stankovića ima veće ingerencije kada su u pitanju strateške odluke.

Da li je Milosevic bio deo Stankovicevog strucnog staba u vreme kada je bio i MIlojevic?

Just now, Dimitrije said:

Da li je Milosevic bio deo Stankovicevog strucnog staba u vreme kada je bio i MIlojevic?

Jeste.

Prazan stadion, javlja mi klinac...

• Author

Znaci ostaje da dovedu trenera golmana, glavnog kondicionog trenera i jos jednog pomocnog trenera.

Živo me zanima na šta liči ovaj Kavkazac. 

Mene najviše iznerviralo što smo ostavili onog Mustafu a dali Lučića u Čukarički ,totalna nebuloza.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Oto od Dekija garderobu

Samo za @Dimitrije

Spoiler

a.thumb.jpg.318b18ab4396c0b5adfe31b8d2826788.jpg

ЈЕДАН ЈЕ СТАНКОВИЋ ДЕЈАН zastava

Trener nam zvuči i izgleda kao Ana Brnabić.

kakvo skandiranje dekiju