elementary Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Odlično izgleda ovo sa belim i crvenim obeležjima,prelepo za oko . Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
hrkljush boys_2 Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Ali drkas se da dođes u ovu poziciju da igras mec za plasman u LŠ i onda ga igras bez bekova, i nekoliko panjeva u timu. Nevjerovatno...
Dimitrije Posted August 23, 2022 Author Posted August 23, 2022 Ako je Sanogo odista povredjen, zasto je onda medju rezervama? Ja bih u tom slucaju ocekivao Krsticica na klupi.
John Coltrane Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 1 minute ago, Milosh76 said: Sanogo je povredjen, zato igra Srnic. Pa što je na klupi za rezervne igrače - bolje da odmara u krevetu ?
Dimitrije Posted August 23, 2022 Author Posted August 23, 2022 Odoh ja ovo da gledam na TV. Prenosi meksikanski kanal kao sto je prenosio i utakmicu u Haifi. Bar reporteri nece da me nerviraju jer ne znam spanski. 2
hrkljush boys_2 Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Sanogo i da nije povrijeđen i da jeste utakmicu je trebalo poceti sa Kingsom, a ne jesti govna i cuvati odlicnih 2-3.
renne Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 http://livetv.sx/rs/eventinfo/68221775_crvena_zvezda_makabi_haifa/#webplayer_popofthestream|aliez-serbian134.html|68221775|1904643|901|1|rs http://kj.freestreams-live1.com/arenasport1-sr0/ http://kj.freestreams-live1.com/bts2tvuk2/
Dimitrije Posted August 23, 2022 Author Posted August 23, 2022 Dovoljno sam se nervirao zbog Srnica. On je Stankovicev izbor a Stankovic definitvno bolje zna sta radi od mene. Do kraja utakmice, podrska igracima i Stankovicu. Ali tesko Stankovicu ako Srnic opasno zabrlja veceras, a tesko i nama ako nas Srndac uvede u LS.
harper lee Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 3 minutes ago, Milosh76 said: Sanogo je povredjen, zato igra Srnic. Mozda i nije zbog toga. Srnic ce verovatno imati zadatak da markira Serija sve vreme po celom terenu i ga ne gubi iz vida ni kad mi imamo loptu, to Sanogo ne moze. Ideja je verovatno da se pokusa u zacetku eliminisati pretnja od tranzicije koja stalno pocinje od tog igraca. U principu ovde individualni kvalitet ne igra preveliku ulogu jer Zvezda ima dovoljno kvaliteta sa ili bez Srnica u timu, ono sto je mnogo vaznije za rezultat je da takticki odigramo kako treba i saniramo razliku u uigranosti koja je na strani Makabija. Igrali smo mi i pobedili Liverpul sa sve Jovancicem i slicnima u timu pa nikom nista. Nama su kljucni igraci u napadu veceras Ivanic, Bukari i Pesic, ako oni odigraju kako treba i dobrom igrom im se prikljuce Katai i Kanga necemo imati problema u napadu. Odbrana da ne pravi tehnicke greske i da dobro komuniciraju medju sobom. Od pocetka sezone mnogo bolje igramo kuci, ovom timu odgovara velicina terena na Marakani, ovo je ta utakmica kad svi moraju da budu na maksimumu koncentracije, fokusa i discipline. Ako to budemo imali prolazimo. 1
elementary Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Samo dva stranca u postavi. Znamo mi svi šta želi Stanković ali sad koliko toga može ostvariti Srnić to je već pitanje.Najvažnije od svega je da odmah damo gol ,da ne promasujemo kao protiv Glazgova .Inače imam osećaj da će Katai izdominirati danas .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
dacha Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Sastav je takav kakav je, sta sada, puna podrska da se radujemo veceras
Recommended Posts