hrkljush boys_2 Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 17 minutes ago, fandorin said: Smrdi na Ekeren Majke mi moje, i.meni ovo pade na pamet.
Milosh76 Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Nece takve kise biti nikad.. kad tada nisam zaradio zapaljenje pluca...
renne Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 47 minutes ago, fandorin said: Smrdi na Ekeren Još sinoć sam razmišljao o tome
renne Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 29 minutes ago, Milosh76 said: Nece takve kise biti nikad.. kad tada nisam zaradio zapaljenje pluca... ovo trenutno je još jače nego onomad, samo će se valjda ispadati do večeras
Meduzalem Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 1 hour ago, fandorin said: Smrdi na Ekeren 15 minutes ago, renne said: Još sinoć sam razmišljao o tome Htedoh juče da napišem ali odustadoh, a i da ne malerišem, nadajući se da će nas makar na nekoliko sati zaobići ovaj potop. Stanujem blizu, jedva se vidi Marakana. Imamo li mi (tj. oni tamo) uopšte neku zaštitu terena od ovakvog sranja?
Hamlet Strašni Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Само да се пријавим да сам одбио изненадни позив да идем на стадион, да не бих малерисао. 1
MeanM@ Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Majke mi moje, i.meni ovo pade na pamet.Isto. Ovo je uslovni refleks kad padne kisa na dan utakmice svih nas koji pamtimo te nesrecne godineSent from my SM-G970F using Tapatalk 1
villiem Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 13 minutes ago, MeanM@ said: Isto. Ovo je uslovni refleks kad padne kisa na dan utakmice svih nas koji pamtimo te nesrecne godine Sutevi sa distance od prvog minuta.
Ratamahatta Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Au to je bio cirkus, secam se bio sam mali... druga sezona pracenja fudbala ikada. Imitirao sam onu Njegusevu biciklicu i pad za penal protiv Helsinkija po dvoristu, pa udjem blatnjav ukucu i keva me ispegla, CEO ZIVOT PEREM, SUSIM I SKLANJAM DOKLE VISE Perica i Jovicic nisu igrali, Drulic dao gol i dobio crveni, Cicmi pogodio stativu... Nisam sad siguran da li je onaj 2-0 derbi kad ih je Perica driblo i jebo uzduz i popreko bio par dana pre te tekme ili posle 1
Milosh76 Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 (edited) Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava svoje navijače da je stadion za meč sa izraelskim timom potpuno rasprodat i da je zbog toga veoma važno poštovati instrukcije kluba. – Svaka karta važi samo za ulaz koji je naveden na njoj, neće moći sa kartom koja je predviđena za jedan ulaz na tribini da se uđe na bilo koji drugi ulaz. – Apelujemo da je potrebno da svaki posetilac utakmice ima kartu, zbog velike gužve nije moguće da deca uđu bez ulaznice. – Takođe zbog velike gužve apelujemo i upozoravamo da neće biti dozvoljeno stajanje na stepeništu. – Pun stadion znači i zagušenje prilaza oko stadiona, te stoga klub poziva navijače da što ranije dođu na utakmicu. Kapije će biti otvorene tri sata pre meča. – Takođe oni koji imaju ulaznice za kapiju 25 će moći tom ulazu da priđu isključivo sa zapadne strane stadiona iz ulice Rajka Mitića. Još jednom pozivamo sve navijače da poštuju ove instrukcije kluba, kako bi uživali u spektaklu za pamćenje i kako bi se na kraju svi radovali i zadovoljni napustili stadion. Navijači su apelovali da svako ko nema crvenu ili belu jaknu ili duks (zavisno od sektora), da preko nje obuče crvenu ili belu majicu kako bi koreografija uspela. Edited August 23, 2022 by Milosh76
Recommended Posts