Bright Billy Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 Statistika kaze da je u ovoj sezoni na 4 utakmice dao 2 gola i 3 puta asistirao...
Dimitrije Posted August 22, 2022 Author Posted August 22, 2022 Vrlo je moguce da asistira ali ovaj kolaz snimaka to nije pokazao.
Bright Billy Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 Mada, prosle sezone na 35 utalmica 14 golova i dve asistencije. Od letos se promenio kao covek
harper lee Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 (edited) Na ovom klipu izgleda kao Nemanja Radonjic na usporenom snimku. Edited August 22, 2022 by harper
sasha Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 Bilo bi dobro da je viši, meni se Falčineli najviše svideo od napadača koje smo doveli poslednjih par godina, zna da igra fudbal, "samo" mu je realizacija bila malo problematično, ali mi je bio baš ok lik i žao mi je što je otišao. 1
Bright Billy Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 Falcineli i pesic su tipovi napadaca koji pogoduju ekipi kakvu mi imamo...
LeBron Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 Ne mora da znaci da ce biti ovaj, mene malo podseca na Uga Vieiru
Dimitrije Posted August 22, 2022 Author Posted August 22, 2022 34 minutes ago, LeBron said: Ne mora da znaci da ce biti ovaj, mene malo podseca na Uga Vieiru Taj je bio odlican centarfor. Mozda je bio psihicki malo nestabilan zbog licne tragdedije, ali bih uvek voleo da ga vidim u Zvezdi. Uz njega, Boaci je isto tako bio odlican spic. Snazne gradje, dobro se kretao i otvarao; dobro igrao i kada je licem i kada je ledjima okrenut golu; umeo je da sacuva loptu, da odigra pas; dobar na travi, dobar u skoku i vrlo zovialna osoba. Takvog igraca bih rado video u Zvezdi. Svi posle njih dvojce su imali svoje zapazene momente, ali ni jedan ni priblizno kao njih dvojca.
Milosh76 Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 Zvezdin trener je bio vrlo blizu odluke da revanš susret sa Makabijem počne upravo sa Sanogom, kojem je namenio mesto u startnoj postavi, što bi automatski Kingsija Kangvu preselilo na klupu. Ali, iskusnom vezisti je ustanovljena ruptura mišića, čak je tokom dana bio na pregledima, pa je veliko pitanje da li će i u kojoj meri biti spreman za duel u utorak od 21 sat na stadionu „Rajko Mitić“. https://sportklub.rs/fudbal/champions-league/sanoga-koci-povreda-velika-dilema-pred-dejanom-stankovicem/
elementary Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 Bože moj ,tu je vojnik Srna .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 1
Dimitrije Posted August 22, 2022 Author Posted August 22, 2022 Ako Sanogo ne bude mogao, mislim da Stankovic ima tri opcije: 1) Ili isti sastav kao u Haifi (mozda najbolja opcija u datim okolnostima); 2) ili Srnic umesto Kangve (sto nece pomoci u skok igri i pokusaju da se osujeti golijat u spicu Makabija); 3) ili sa trojcom stopera u zadnjoj liniji (Erakovic, Milunovic, Dragovic) a sa Gobeljom i Rodicem na bokovima iza krilnih napadaca (sto bi zancilo Kangva na klupu). Trojca stopera ojacavaju defanzivu, ali problem je slabi Gobeljic. Da imamo koliko-toliko pristojnog desnog beka, ja bih bio za trecu opciju. Ovako, prva opcija je najbolja jer sva jedanaestorica igraca u startnoj postavi znaju da igraju fudbal. Srnic i Gobeljic smanjuju taj broj na desetoricu i jedina nada je da mogu da pokvare igru protivnika vise nego nasu. 2
Milosh76 Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Igranje Gobeljica u revansu plejofa LS je bukvalno miniranje oba kolena u prvom minutu utakmice.Pre bih stavio malog Stankovica na beka, nego njega.A cisto sumnjam da ce igrati sa 5 pozadi. Ako ne moze Sanogo ili Kangva ostaje ili Srnic.
Milosh76 Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 @renne ista molba kao i za prvu utakmicu... neki lep strim
Recommended Posts