August 17, 20222 yr 49 minutes ago, Hroničar said: Imam neke informacije oko sastava tima, pa da podelim sa vama. Večerašnje dve dileme su Milunović ili Gobeljić i Kanga ili Srnić, ostalo bi trebalo da bude standardno. Borjan, Gobeljic (Milunović), Eraković, Dragović, Rodić, Kanga (Srnić), Kangva, Katai, Ivanić, Bukari i Pesić. Sanogo najverovatnije odlazi iz Zvezde do kraja letnjeg prelaznog roka. Hvala Bogu se izpostavilo da tvoje informacije (u vezi zabrane stadiona) nisu tacno, tako da nada umire poslednja Mislim ono, Kanga ili Srnic,
August 17, 20222 yr Imam osecaj da ce biti 2:2 i onda u beogradu drama sa srecnim krajem...Bice drame svakako, nadam se da nece penali odlucivati.Ne moze Zvezda bez drame u bitnim utakmicama.
August 17, 20222 yr Kladionice kažu 2.7 3.2 2.9Molio bih te, ne bilo ti zapovedjeno, da objavis 2-3 linka za veceras, za nas u tudjini koji nemamo rts/arenu.Hvala unapred
August 17, 20222 yr 15 minutes ago, Milosh76 said: Molio bih te, ne bilo ti zapovedjeno, da objavis 2-3 linka za veceras, za nas u tudjini koji nemamo rts/arenu. Hvala unapred ok
August 17, 20222 yr Mnogo je da primimo 2 gola, mozda ipak 2-1 za nas.Inace, igrace najjaci sastav bez NijeFudbaler i Srnica, naravno.