Lancia Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 1 minute ago, renne said: ima, završen ovaj vikend https://www.tenniseurope.org/calendarevent/65516/Brcko Pazi Djejmsa, ala prati tenis
renne Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 3 minutes ago, Lancia said: Pazi Djejmsa, ala prati tenis vodio ga ja da gledamo polufinale, zemara je to 1
Drako Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Pa dobro, negde je i kosmicka pravda da, od trojice najboljih, titulu goata ponese onaj koji je najpodredjeniji tenisu, i samo tenisu. Mozda se i ovaj nas konacno smisli da se mane mesanja u sve moguce sfere zivota i konacno radi ono za sta je sustinski i predodredjen. U suprotnom, kako radis, tako ti se i vrati... 1
Tsai Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 A otkud vama sad da je ovo kraj? Pa federer je uzeo 3 slema izmedju 36. i 37. godine zivota. Uopste me ne bi cudilo da ovaj zapne i uzme naredna 3 u nizu
Lancia Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 5 minutes ago, Tsai said: A otkud vama sad da je ovo kraj? Pa federer je uzeo 3 slema izmedju 36. i 37. godine zivota. Uopste me ne bi cudilo da ovaj zapne i uzme naredna 3 u nizu Pa ne moze da udje u Ameriku i Australiju, jedino da igra svoje meceve na Kubi i Fidziju. 2 1
Tsai Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Pa australiju mogu da poniste. Nova vlada. Za US ko zna do avgusta 1
Lancia Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 59 minutes ago, Tsai said: A otkud vama sad da je ovo kraj? Pa federer je uzeo 3 slema izmedju 36. i 37. godine zivota. Uopste me ne bi cudilo da ovaj zapne i uzme naredna 3 u nizu Ako bude povredjen, uzece sigurno 1 2
Time Crisis Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 5 hours ago, Tsai said: A otkud vama sad da je ovo kraj? Pa federer je uzeo 3 slema izmedju 36. i 37. godine zivota. Uopste me ne bi cudilo da ovaj zapne i uzme naredna 3 u nizu Nije kraj naravno, ali za RG se stvarno više ne nadam, mislio sam da se posle prošle godine najzad rešio "demona", ali ništa od toga. Ovaj ovogodišnji poraz je sasvim u skladu s njegovom istorijom raspada na RG, evo nije me mrzelo da se malo podsetimo: Quote 2006 - Predao Nadalu, čuvena izjava da je bio "In control of the match" 2009 - Glatko izgubio protiv Kohlija koji je tada bio 29. na svetu 2010 - Totalni raspad protiv Melcera (22. na svetu) iako je imao 2-0 vođstvo 2011 - Čuveni poraz protiv Federera kad je bio apsolutni favorit 2012 - Spašavanje meč lopti protiv Tsonge, pa raspad u finalu čim je stala kiša 2013 - Pecanje na mrežu, izgubio 5. set iako je imao brejk prednosti 2014 - Povraćao, fizički nespreman, totalni raspad u finalu posle osvojenog prvog seta 2015 - Zamalo izguio polufinale iako je vodio 2-0, raspad u finalu posle osvojenog prvog seta 2016 - Konačno titula, iako se zamalo raspao i protiv RBA i protiv Mareja u finalu 2017 - Glatko izgubio od Thiema iako ga je svega dve nedelje ranije rasturio u Rimu 2018 - Raspad protiv totalnog autsajdera koji pre tog turnira nije imao nijednu jedinu pobedu na GS 2019 - Još jednom Thiem 2020 - Debakl 2021 - Konačno druga titula iako je gubio 2-0 više puta (Musetti, Tsitsipas) 2022 - Da ne ponavljam
Sandradjer Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Sve ce da izgleda bolje nakon trave. Nema on slucajno toliko titula. Ne znamo sta ce biti sa USA. Npr. u Holandiju se moglo prosle godine komotno (ni vakcina, ni pcr, ni brzi). Trenutno ko ulazi van EU mora vakcina
Recommended Posts