Mil@n Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Polako ljudi, Have Fun misli da on tu šansu teoretski ima što je istina, a Arkadija misli da on tu šansu nema jer neeć dobiti Wimbledon što je takođe istina. Oboje ste u pravu, pomirite se 2
Have_Fun Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 1 minute ago, Mil@n said: Polako ljudi, Have Fun misli da on tu šansu teoretski ima što je istina, a Arkadija misli da on tu šansu nema jer neeć dobiti Wimbledon što je takođe istina. Oboje ste u pravu, pomirite se Pa ja nemam problem ni sa kim Niti sam se svađao Upravo sam napisao ovo što si ti napisao a i Tsai objasni isto E sad, neki me nisu skontali a drugi me hejtuju još od Maxove titule i jebiga ispade bzvz
renne Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Mukica priimio injekciju direkt u stopalo pre finala i ništa nije osećao, mnogo se patio
1n54jd3r Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Znaci Nole ako bude hteo do GOAT statusa, morace da prelomi da nesto primi u telo. 1
Lancia Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Ovo finale ko da su igrali Kuvana Noga protiv Ranjenog Stopala. Haug. 2 1
aram Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 5 minutes ago, Lancia said: Ovo finale ko da su igrali Kuvana Noga protiv Ranjenog Stopala. Haug. jezik ti se s pravom pokrenuo u ustima brate... Zeleni Psu?
Filozof manijak Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 31 minutes ago, Arkadija said: Evo jednog primera, kako banalan dijalog između ljudi može da da nekome digne pritisak, na primer meni. Šta sam ja rekla da ne bude razumljivo i šta je nelogično. Ne , jebeni Nadal neće biti u stanju da uzme sva 4 GS-a ove godine, jer nema teotije da uzme Vimbldon!!! Samo da znaš, ako rikne Elizabeta pre Vimbldona...
Lancia Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 1 minute ago, aram said: jezik ti se s pravom pokrenuo u ustima brate... Zeleni Psu? Mudro zboris, Upiskicu Se 1
Arkadija Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 7 minutes ago, Filozof manijak said: Samo da znaš, ako rikne Elizabeta pre Vimbldona... Valjda neće....
Takeshi Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 rafa može da proba sa izjavom da mu je ovo možda poslednji vimbldon 1
James Marshall Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Od posljednjih 18 čovjek je uzeo 14. Potpuno nadrealno. Da je u pitanju čelendžer u Brčkom, stravično je, a ne dvonedeljni grajnd na ovoj šljaci za koju se sprema većina najboljih svake godine, ne bi li ga uzeli pored ovog i samo 4 puta im je pošlo za rukom od 2005.
Lancia Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Just now, Mos said: Sad si najebao Pa jedino ako je izmislio da u Brckom ima celindzera, meni sumnjivo.
renne Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 23 minutes ago, Takeshi said: rafa može da proba sa izjavom da mu je ovo možda poslednji vimbldon paaaa već je izjavio
renne Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 1 minute ago, Lancia said: Pa jedino ako je izmislio da u Brckom ima celindzera, meni sumnjivo. ima, završen ovaj vikend https://www.tenniseurope.org/calendarevent/65516/Brcko
Recommended Posts