renne Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Just now, Have_Fun said: Evo nekog ko kapira ne, mi ostali ne kapiramo, jer smo glupi 2
Lancia Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 2 minutes ago, Tsai said: Ima teoretske, ali rasrafice ga neko na W Jao, nemoj sad i ti, na kraju ce i da osvoji, ako tako nastavite. 1
Have_Fun Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Just now, renne said: ne, mi ostali ne kapiramo, jer smo glupi Ovo si ti napisao
Arkadija Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Evo jednog primera, kako banalan dijalog između ljudi može da da nekome digne pritisak, na primer meni. Šta sam ja rekla da ne bude razumljivo i šta je nelogično. Ne , jebeni Nadal neće biti u stanju da uzme sva 4 GS-a ove godine, jer nema teotije da uzme Vimbldon!!! 1 1
renne Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 1 minute ago, Have_Fun said: Ovo si ti napisao ja samo preveo na razumljiv jezik to što učitavaš
Have_Fun Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Just now, Arkadija said: Evo jednog primera, kako banalan dijalog između ljudi može da da nekome digne pritisak, na primer meni. Šta sam ja rekla da ne bude razumljivo i šta je nelogično. Ne , jebeni Nadal neće biti u stanju da uzme sva 4 GS-a ove godine, jer nema teotije da uzme Vimbldon!!! Vidim da i dalje ne kontaš xD
Arkadija Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 1 minute ago, Have_Fun said: Vidim da i dalje ne kontaš xD U čemu je problem? Šta ovo predstavlja i zašto?
Have_Fun Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Just now, renne said: ja samo preveo na razumljiv jezik to što učitavaš Ja to nisam rekao ni napisao Ti si sam učitao meni sad da sam nešto nekome napisao a nisam Ne prebacuj na mene nešto što nisam napisao Bezobrazno je
Have_Fun Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Just now, Arkadija said: U čemu je problem? Šta ovo predstavlja i zašto? Nije bitno A xD je smajli
renne Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Just now, Arkadija said: U čemu je problem? Šta ovo predstavlja i zašto? malo sere, dizvineš dosadno mu 1
Arkadija Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 2 minutes ago, Have_Fun said: Nije bitno A xD je smajli Stavljam te na ignor.
Jean-Luc Picard Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 12 minutes ago, Milošica said: Mars i Jupiter u konjukciji u Ovnu U Toro-u...ne u ovnu.
Recommended Posts