Jump to content
IGNORED

RoGa (ta zver uzima 21i) 2022

Ros

Recommended Posts

Posted
56 minutes ago, beeva said:

Šanse da neko odigra meč života protiv Nadala kao što su mnogi protiv Đokolda su nula ka beskonačno..

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

53 minutes ago, Milošica said:

To je najvise do njih dvojice i to svakako jeste neka vrsta kvaliteta u Rafinu korist.

Pitanje i odgovor. Odigrao bi i Rud meč života, možda, da ovaj nije kao sajla nategnut ceo meč i jednostavno ne dozvoljava i ne oscilira u igri toliko,  dok je ovaj naš umeo da se samoubije ozbiljno i da proda prvi set kao vs Nadal za 15 minuta, X puta.

• +1 2
Posted

Jbg kod Nadala je sve podređeno dominaciji na šljaci, praktično ceo život dosad, Novak s druge strane voli u sve da se meša i o svemu da ima mišljenje (ne kažem da je to loše naravno), ali što se tiče osvajanja, ove godine je platio cenu

Posted

Rafa ima šansu da uzme sva 4 GSa u godini!

#vamos!

• +1 1
Posted
10 minutes ago, Mil@n said:

Pitanje i odgovor. Odigrao bi i Rud meč života, možda, da ovaj nije kao sajla nategnut ceo meč i jednostavno ne dozvoljava i ne oscilira u igri toliko,  dok je ovaj naš umeo da se samoubije ozbiljno i da proda prvi set kao vs Nadal za 15 minuta, X puta.

Sve to stoji, ali kada neko rašrafi Nadala, kao Đoković nekoliko puta ili kao mlađani Alkaraz pre 4 nedelje, Nadal uvek ima ljigavi alibi, jaoooo, boli me ovo, ono i ostalo. Ovaj naš bar ume da kaže, nisam dobro igrao, ćao, kraj.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, Have_Fun said:

#vamos!

Šanse da Nadal osvoji Vimbldon su iste koliko i da princ Čarls postane kralj pre svoje 85 godine.

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 3
Posted
Just now, Arkadija said:

Šanse da Nadal osvoji Vimbldon su iste koliko i da princ Čarls postane kralj pre svoje 85 godine.

Nisam rekao kolike su šanse, već da postoji šansa da uzme sva 4 GSa u 2022.godini

Jesam li rekao nešto pogrešno? :huh:

Mislim da ni jedan drugi teniser nema tu priliku, am?

Posted
1 minute ago, Have_Fun said:

Nisam rekao kolike su šanse, već da postoji šansa da uzme sva 4 GSa u 2022.godini

Jesam li rekao nešto pogrešno? :huh:

Mislim da ni jedan drugi teniser nema tu priliku, am?

Ja nisam mislila ništa ružno, več da su te šanse minimalne.:naughty:

Posted
Just now, Arkadija said:

Ja nisam mislila ništa ružno, več da su te šanse minimalne.:naughty:

Svakako su veće njegove šanse za 4gs u 2022. nego kod ostalih tenisera, slažeš li se? :happy:

Posted
1 minute ago, Have_Fun said:

Svakako su veće njegove šanse za 4gs u 2022. nego kod ostalih tenisera, slažeš li se? :happy:

Ne

• +1 1
  • Haha 4
Posted
9 minutes ago, Have_Fun said:

#vamos!

ima kurac

• +1 2
Posted
1 minute ago, Arkadija said:

Sve to stoji, ali kada neko rašrafi Nadala, kao Đoković nekoliko puta ili kao mlađani Alkaraz pre 4 nedelje, Nadal uvek ima ljigavi alibi, jaoooo, boli me ovo, ono i ostalo. Ovaj naš bar ume da kaže, nisam dobro igrao, ćao, kraj.

Sve je to ok i skroz se slažem, ali jedino merilo je teren a na terenu čovek očigledno dominira, barem na ovom crvenom. 

To što Nadal ne kenja i ne talasa mnogo van terena, da ne pričam da ne pravi onakve antivakserske šarade, ima svoje prednosti, smrdi i trenira i 250% je u tenisu, i ova dva poslednja slema su bukvalno posledica toga, kao što su za Novaka posledica svih njegovih gluposti to što mora ovog da gleda kako diže trofeje. A siguran sam da mu to baš i ne prija...

Posted

Ima teoretske, ali rasrafice ga neko na W

Posted
1 minute ago, Arkadija said:

Ne

1 minute ago, renne said:

ima kurac

Kontanje i logika nije jača strana vidim :)

Da pomognem

uzeo je prva 2 GSa od 4 u 2022.godini

Dakle, ima šansu da uzme sva 4

Ne govorimo o tome kolike su te šanse, već da te šanse postoje

ostali teniseri npr. nemaju tu priliku jer su propustili da osvoje neki GS u 2022.

Eto, objašnjeno :inn:

Nema na čemu :happy:

Posted

Bravo za Nadala, 14 titula na jednom GS će ostati nedostižan rekord. Šteta što nije par godina mlađi da napadne kalendarski slem

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Tsai said:

Ima teoretske, ali rasrafice ga neko na W

Evo nekog ko kapira :)