duda Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 52 minutes ago, Lancia said: Pa ne znam o cemu se radi, na pitanje sta ocekuje od meca sa Novakom...cim je Koreca pomenuo ime, krenulo je buuuuu! a jbg, neće biti Novaku prvi put. mislila sam da ako Novak bude ubedljivo bolji od nadala, to će svakako da smiri publiku
Budja Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Sta se bunite, to Novaku u stvari odgovara. BBC: Quote Djokovic uses crowd energy to beat Schwartzman
Lancia Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 3 minutes ago, Budja said: Sta se bunite, to Novaku u stvari odgovara. BBC: Mda, da nije te energije, nikad ga ne bi dobio
Tsai Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 razmisljao sam o tome da ce predati bez borbe. nije nemoguce
Lancia Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Ne bre, kaze da je vrlo moguce da mu je protiv Djokovica poslednji mec na RG ikada i da bi voleo da ga igra po danu. 2
Time Crisis Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 15 minutes ago, renne said: kaže VPP da je možda povređen Šta je VPP i ko je povređen?
Amos Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Ako ga nalupa prvi set možda preda, ne verujem da će pre meča.
renne Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 19 minutes ago, Time Crisis said: Šta je VPP i ko je povređen? večito povređeni prevarant (kada gubi) aka nadal
Jean-Luc Picard Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 25 minutes ago, Lancia said: Ne bre, kaze da je vrlo moguce da mu je protiv Djokovica poslednji mec na RG ikada i da bi voleo da ga igra po danu. Jel imaš neki quote/link za ovo. Ako je tačno ovo je dno dna patetika. Na nivou onih što te na ulazu u pijacu vuku za rukav uz " daj neki dinar za leba". 2
Lancia Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 6 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Jel imaš neki quote/link za ovo. Ako je tačno ovo je dno dna patetika. Na nivou onih što te na ulazu u pijacu vuku za rukav uz " daj neki dinar za leba". Rafa Nadal: "El partido contra Djokovic puede ser mi último en Roland Garros y preferiría jugar de día"
borris_ Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Odluka kada ce se igrati bice donesena sutra. Logicno bi bilo da najocekivaniji mec turnira bude odigran u nocnom terminu. Ipak ima jedno "ali". U francuskoj turnir prenosi drzavna televizija. Od kada su uveli nocni termin, prava za taj termin su prodali Amazonu. Kako sada odabrat termin: - Ako bude po danu, poslovni ljudi i skolska djeca nece moci da gledaju mec ili samo kraj meca - Ako bude nocni termin izbio bi skandal (kao uvjek u frnacuskoj) Sta ce Mauresmo da odluci, vidjecemo sutra. 1 1
Time Crisis Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 9 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Jel imaš neki quote/link za ovo. Ako je tačno ovo je dno dna patetika. Na nivou onih što te na ulazu u pijacu vuku za rukav uz " daj neki dinar za leba". Dno dna patetika
Recommended Posts