Jump to content

RoGa (ta zver uzima 21i) 2022

Featured Replies

52 minutes ago, Lancia said:

Pa ne znam o cemu se radi, na pitanje sta ocekuje od meca sa Novakom...cim je Koreca pomenuo ime, krenulo je buuuuu!

a jbg, neće biti Novaku prvi put.

mislila sam da ako Novak bude ubedljivo bolji od nadala, to će svakako da smiri publiku

• Replies 1.1k
  • Views 100.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nakon meča sa feliksom, rafa je bukvalno pobegao koreči sa intervjua na poslednje pitanje o đokoviću. istovremeno je krenulo i zviždanje publike na pomen novakovog imena... biće zanimljivo u utorak.

• Sinoć sam u stvari def. shvatio jednu stvar - budalesanja oko vakcine su me u velikoj meri lišila emocija kad je Njole u pitanju. OK, pre ću navijati za njega nego za nekog ko nije naš, ali ni deseti

• jedno savrsenstvo

Posted Images

muceni hacanov ce da bude pociscen za sat vremena

Sta se bunite, to Novaku u stvari odgovara.

BBC:

Djokovic uses crowd energy to beat Schwartzman

3 minutes ago, Budja said:

Sta se bunite, to Novaku u stvari odgovara.

BBC:

Mda, da nije te energije, nikad ga ne bi dobio :D 

kaže VPP da je možda povređen

razmisljao sam o tome da ce predati bez borbe. nije nemoguce

Ne bre, kaze da je vrlo moguce da mu je protiv Djokovica poslednji mec na RG ikada i da bi voleo da ga igra po danu.

15 minutes ago, renne said:

kaže VPP da je možda povređen

Šta je VPP i ko je povređen? :)

Ako ga nalupa prvi set možda preda, ne verujem da će pre meča.

19 minutes ago, Time Crisis said:

Šta je VPP i ko je povređen? :)

večito povređeni prevarant (kada gubi) aka nadal

25 minutes ago, Lancia said:

Ne bre, kaze da je vrlo moguce da mu je protiv Djokovica poslednji mec na RG ikada i da bi voleo da ga igra po danu.

Jel imaš neki quote/link za ovo. Ako je tačno ovo je dno dna patetika. Na nivou onih što te na ulazu u pijacu vuku za rukav uz " daj neki dinar za leba". 

Odluka kada ce se igrati bice donesena sutra. Logicno bi bilo da najocekivaniji mec turnira bude odigran u nocnom terminu.

Ipak ima jedno "ali".

U francuskoj turnir prenosi drzavna televizija. Od kada su uveli nocni termin, prava za taj termin su prodali Amazonu. Kako sada odabrat termin:

- Ako bude po danu, poslovni ljudi i skolska djeca nece moci da gledaju mec ili samo kraj meca

- Ako bude nocni termin izbio bi skandal (kao uvjek u frnacuskoj)

Sta ce Mauresmo da odluci, vidjecemo sutra.

9 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Jel imaš neki quote/link za ovo. Ako je tačno ovo je dno dna patetika. Na nivou onih što te na ulazu u pijacu vuku za rukav uz " daj neki dinar za leba". 

Dno dna patetika