May 29, 20222 yr 52 minutes ago, Lancia said: Pa ne znam o cemu se radi, na pitanje sta ocekuje od meca sa Novakom...cim je Koreca pomenuo ime, krenulo je buuuuu! a jbg, neće biti Novaku prvi put. mislila sam da ako Novak bude ubedljivo bolji od nadala, to će svakako da smiri publiku
May 29, 20222 yr Sta se bunite, to Novaku u stvari odgovara. BBC: Quote Djokovic uses crowd energy to beat Schwartzman
May 29, 20222 yr 3 minutes ago, Budja said: Sta se bunite, to Novaku u stvari odgovara. BBC: Mda, da nije te energije, nikad ga ne bi dobio
May 29, 20222 yr Ne bre, kaze da je vrlo moguce da mu je protiv Djokovica poslednji mec na RG ikada i da bi voleo da ga igra po danu.
May 29, 20222 yr 15 minutes ago, renne said: kaže VPP da je možda povređen Šta je VPP i ko je povređen?
May 29, 20222 yr 19 minutes ago, Time Crisis said: Šta je VPP i ko je povređen? večito povređeni prevarant (kada gubi) aka nadal
May 29, 20222 yr 25 minutes ago, Lancia said: Ne bre, kaze da je vrlo moguce da mu je protiv Djokovica poslednji mec na RG ikada i da bi voleo da ga igra po danu. Jel imaš neki quote/link za ovo. Ako je tačno ovo je dno dna patetika. Na nivou onih što te na ulazu u pijacu vuku za rukav uz " daj neki dinar za leba".
May 29, 20222 yr 6 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Jel imaš neki quote/link za ovo. Ako je tačno ovo je dno dna patetika. Na nivou onih što te na ulazu u pijacu vuku za rukav uz " daj neki dinar za leba". Rafa Nadal: "El partido contra Djokovic puede ser mi último en Roland Garros y preferiría jugar de día"
May 29, 20222 yr Odluka kada ce se igrati bice donesena sutra. Logicno bi bilo da najocekivaniji mec turnira bude odigran u nocnom terminu. Ipak ima jedno "ali". U francuskoj turnir prenosi drzavna televizija. Od kada su uveli nocni termin, prava za taj termin su prodali Amazonu. Kako sada odabrat termin: - Ako bude po danu, poslovni ljudi i skolska djeca nece moci da gledaju mec ili samo kraj meca - Ako bude nocni termin izbio bi skandal (kao uvjek u frnacuskoj) Sta ce Mauresmo da odluci, vidjecemo sutra.
May 29, 20222 yr 9 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Jel imaš neki quote/link za ovo. Ako je tačno ovo je dno dna patetika. Na nivou onih što te na ulazu u pijacu vuku za rukav uz " daj neki dinar za leba". Dno dna patetika