Jump to content

RoGa (ta zver uzima 21i) 2022

Featured Replies

U 4

• Replies 1.1k
  • Views 100.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nakon meča sa feliksom, rafa je bukvalno pobegao koreči sa intervjua na poslednje pitanje o đokoviću. istovremeno je krenulo i zviždanje publike na pomen novakovog imena... biće zanimljivo u utorak.

• Sinoć sam u stvari def. shvatio jednu stvar - budalesanja oko vakcine su me u velikoj meri lišila emocija kad je Njole u pitanju. OK, pre ću navijati za njega nego za nekog ko nije naš, ali ni deseti

• jedno savrsenstvo

Posted Images

Dakle, vreme mu je :fantom:

Tako je, za sve ima prvi put.

kakav poen :lolol:

Ček, pa lepo je da je FAA došao do 5. seta, ali svakako Novaxu želim Jeremiju u utorak... :fantom:

Sent

3 minutes ago, Max Morlock said:

Ček, pa lepo je da je FAA došao do 5. seta, ali svakako Novaxu želim Jeremiju u utorak... :fantom:

Sent

Ima tu logike.

Da se u direktnom okršaju vidi ko je rogat :D

jbg kraj

pobeze jeremija s lopate

Jbg, bas mora da se povredi protiv Novaka. 

Kako se izvuče Nadal 

Novaka ceka pakao od publike. 

3 minutes ago, Lancia said:

Novaka ceka pakao od publike. 

Osim ako ih Novak ne sedira, a što će nadam se da se desi.

3 minutes ago, dùda said:

Osim ako ih Novak ne sedira, a što će nadam se da se desi.

Pa ne znam o cemu se radi, na pitanje sta ocekuje od meca sa Novakom...cim je Koreca pomenuo ime, krenulo je buuuuu!

Cela korona epizoda je uticala ocigledno. U rimu u kojem su ga uvek gotivili je isto izvizdan

4 minutes ago, Tsai said:

Cela korona epizoda je uticala ocigledno. U rimu u kojem su ga uvek gotivili je isto izvizdan

Fenomenalno, ocekujem da se tako ljudi ponasaju i prema svojim rodjacima, prijateljima ili poznanicima. Ja bih bar bio dosledan.