June 5, 20222 yr Just now, Have_Fun said: Evo nekog ko kapira ne, mi ostali ne kapiramo, jer smo glupi
June 5, 20222 yr 2 minutes ago, Tsai said: Ima teoretske, ali rasrafice ga neko na W Jao, nemoj sad i ti, na kraju ce i da osvoji, ako tako nastavite.
June 5, 20222 yr Evo jednog primera, kako banalan dijalog između ljudi može da da nekome digne pritisak, na primer meni. Šta sam ja rekla da ne bude razumljivo i šta je nelogično. Ne , jebeni Nadal neće biti u stanju da uzme sva 4 GS-a ove godine, jer nema teotije da uzme Vimbldon!!!
June 5, 20222 yr 1 minute ago, Have_Fun said: Ovo si ti napisao ja samo preveo na razumljiv jezik to što učitavaš
June 5, 20222 yr Just now, Arkadija said: Evo jednog primera, kako banalan dijalog između ljudi može da da nekome digne pritisak, na primer meni. Šta sam ja rekla da ne bude razumljivo i šta je nelogično. Ne , jebeni Nadal neće biti u stanju da uzme sva 4 GS-a ove godine, jer nema teotije da uzme Vimbldon!!! Vidim da i dalje ne kontaš xD
June 5, 20222 yr 1 minute ago, Have_Fun said: Vidim da i dalje ne kontaš xD U čemu je problem? Šta ovo predstavlja i zašto?
June 5, 20222 yr Just now, renne said: ja samo preveo na razumljiv jezik to što učitavaš Ja to nisam rekao ni napisao Ti si sam učitao meni sad da sam nešto nekome napisao a nisam Ne prebacuj na mene nešto što nisam napisao Bezobrazno je
June 5, 20222 yr Just now, Arkadija said: U čemu je problem? Šta ovo predstavlja i zašto? Nije bitno A xD je smajli
June 5, 20222 yr Just now, Arkadija said: U čemu je problem? Šta ovo predstavlja i zašto? malo sere, dizvineš dosadno mu
June 5, 20222 yr 12 minutes ago, Milošica said: Mars i Jupiter u konjukciji u Ovnu U Toro-u...ne u ovnu.