Ratamahatta Posted May 16, 2022 Posted May 16, 2022 Tortilje jednom, ostalo sam sve izvlacio nesto sto mi ne treba.
Valk Posted May 16, 2022 Posted May 16, 2022 1 hour ago, cartman said: Sta je najbolje sto ste do sada izvukli na grebalicama? U 90% slučajeva zaboravim da ogrebem i istekne mi.
Desmond Bojčinski Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 13 hours ago, cartman said: Sta je najbolje sto ste do sada izvukli na grebalicama? Od juče: 1
Vapad Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 14 hours ago, cartman said: Sta je najbolje sto ste do sada izvukli na grebalicama? Popust na pogačice. Jedino što ih ne kupujemo, devojka voli žu-žu više (mada je to realno pogačica na 4 dela al ajde) Si ti dobio/la nešto zanimljivo? Čini mi se da su svima iste stvari, tj. da oni odrede nešto i onda svi dobiju vino, pogačice, ovo ono, čak kada je neko ovde rekao da nije dobio ništa, sutra nisam ni ja. Kontam da je sistem brutalno jednostavan gde u nekom CMS samo prevuku šta bi se trebalo prodavati malo više, i to se nešto ponavlja, a tu ima četiri stvari .
cartman Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 Otprilike i kod mene uvek neko vino, smrznuto pecivo i kondenzovano mleko.. Bili 2x pistaći i jednom 50% na neku crnu fensi čokoladu
mraki Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 Izgleda onda svi dobijaju iste popuste putem grebalica, nevezano od toga šta ko kupuje.
Vapad Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 9 minutes ago, mraki said: Izgleda onda svi dobijaju iste popuste putem grebalica, nevezano od toga šta ko kupuje. Yaaas, paz da ne bi razvijali logiku, i ovako im je app krš. BTW, pa ovo je tehnika, krpe, ćega i ostalo topik, kuku, sad kad nas navataju tehno ziloti
Sara Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 Ja sam digla ruke od aplikacije, nikad ništa nisam našla od onoga što se nudi. sem toga, obično pobrkam proizvode tako da tek na kasi otkrijem da to što sam uzela nije ono što sam mislila da uzimam, a uzela sam samo jer sam mislila da je dobra cena, inače ne bih ni kupovala. Frustrirajuće previše. Grebalice su za sve iste i do sad nijednom nije bilo nešto što mi treba. možda 1flaša nekog vina ali ni to nisam uzela, ne sećam se zašto. 1
mraki Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 Za razliku od Maxijeve, ovde sam i našao nešto korisno. Brw, imamo i 3. topic samo za aplikacije…
duda Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 18 hours ago, cartman said: Sta je najbolje sto ste do sada izvukli na grebalicama? Jednom ubola maslac (-30%) Sve ostalo bilo što ne konzumiram 1
duda Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 6 minutes ago, mraki said: Avokado. Sad je 100 din uz app. videla, al' mrzi me da idem po ovoj sparini, lenja sam a ne da bi mi značio jerbo sam na dijeti lchf 1
Recommended Posts