đorđe geprat Posted October 2, 2024 Posted October 2, 2024 15 hours ago, napadaj said: Koja radnja? U Rumuniji kad plaćaš na samouslužnoj kasi i imaš alkohol, mora da dođe radnik da verifikuje kupovinu, pošto maloletnicima nije dozvoljno da kupe alkohol. Desilo mi se tamo za vikend, ali kod nas još nije. lidl u kneza višeslava
đorđe geprat Posted October 2, 2024 Posted October 2, 2024 od jutros monina jajca su pojeftinila na 9 dinara. greših dušu kada sam napisao pre neki dan da su malo većea odprepeličjih. merio, teže između 45 i 8 grama. rok im je još 8 dana. paščad ćeda se najede kajgane. a i ja, sa slaninom ili pivskim kobasicama. uz pivo.
slepa živana Posted January 6 Posted January 6 @makondo pogriješio si topik. drugi je za hranu. ovde je da ja na primer napišem kako sam u septembru kupila ručnu mašinicu za šivenje i još je nisam otpakovala 5 1
Svemir Zeka Posted January 6 Posted January 6 3 hours ago, makondo said: Makedonski pire, 150 din teglica Ovo sam ja naširoko reklamirala. Odlično
slepa živana Posted February 9 Posted February 9 dragi forumaši iz beograda, ako neko ima višak posteljine i ćebe viška, da donira za studente u kragujevcu, molim vas da mi piše na pm za dogovor o primopredaji. šaljem im paket u sredu.
đorđe geprat Posted March 3 Posted March 3 našao sam sam sebi poklon. doduše sa tri dana zakašnjenja. od četvrtka u lindi 1
duda Posted March 3 Posted March 3 32 minutes ago, đorđe geprat said: našao sam sam sebi poklon. doduše sa tri dana zakašnjenja. od četvrtka u lindi a ja ću mužu od prve penzije da kupim aku testeru doduše, moraću da investiram unapred, jer penziju nisam još dobila
đorđe geprat Posted March 3 Posted March 3 1 hour ago, duda said: a ja ću mužu od prve penzije da kupim aku testeru doduše, moraću da investiram unapred, jer penziju nisam još dobila ja sam nedavno pazario na buvljaku lančanu 25 cm za 6000. dve baterije i punjač included. meni dovoljno. ova drobilica je uz tortu za 3/4 veka. 1 1
duda Posted March 3 Posted March 3 24 minutes ago, đorđe geprat said: ja sam nedavno pazario na buvljaku lančanu 25 cm za 6000. dve baterije i punjač included. meni dovoljno. ova drobilica je uz tortu za 3/4 veka. koja ti je marka ta što si kupio i gde na buvljaku ? to buvljak na Banjici ?
đorđe geprat Posted March 3 Posted March 3 1 hour ago, duda said: koja ti je marka ta što si kupio i gde na buvljaku ? to buvljak na Banjici ? no name. nekik inez je pravio. uzeo sam zato što mi treba samo s vremena na vreme. a buvljak? ovaj novi, preseljen sa NBg u rakovicu. 1
slepa živana Posted March 3 Posted March 3 baš sam razmišljala na kojoj temi da pitam kako da uništim suve grane od podkresivanja, a da ne zapalim celo imanje
ivy Posted March 3 Posted March 3 ostavi ih na gomili u nekom cosku imanja i same ce istruliti a ti ces imati kompost da koristis.. 1
Bambula Posted March 3 Posted March 3 6 hours ago, đorđe geprat said: našao sam sam sebi poklon. doduše sa tri dana zakašnjenja. od četvrtka u lindi Imao sam, samo nije bila Parkside, obična igračka za tanke grančice koje svakako rukom izlomiš na sitne komadiće Uz to bez antifona ne možeš da joj pridješ, a da ne ogluviš I moraš da ubacuješ grančicu po grančicu, čim ubaciš malo više krene da se guši. E onda sam našao polovnu benzinsku za nekih 200€, ona guta sve i svašta bez ikakvih problema. 1
đorđe geprat Posted March 3 Posted March 3 1 minute ago, Bambula said: Imao sam, samo nije bila Parkside, obična igračka za tanke grančice koje svakako rukom izlomiš na sitne komadiće Uz to bez antifona ne možeš da joj pridješ, a da ne ogluviš I moraš da ubacuješ grančicu po grančicu, čim ubaciš malo više krene da se guši. E onda sam našao polovnu benzinsku za nekih 200€, ona guta sve i svašta bez ikakvih problema. ne verujem da je benzinska tiša. sudim po lančanim testerama, motornim kosama. u mojim godinama (upravo 75) poteško za držanje. javiću kako ispada sa ovom. da, sve deblje od 2 cm služi mi sa potpalu ili roštilj. ovo što će sada da ide u drobilicu bilo bi spaljivano u buretu. ovako, ići će u malč. ekologija na delu. 1
Recommended Posts