đorđe geprat Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 (edited) 40 minutes ago, Meazza said: Nikad nije kasno, gosn. Djordje. Pesma je o njenoj mržnji prema muškarcu kog posmatra dok spava. Refren daje kontrast, a finale je kruna cele pesme. eh, živeo sam u stanu sa bakom, italijankom, otac i njegova sestra su perfektno govorili italijanski i francuski. išao sam kod tetke na časove, baka mi je utuvljivala italijanski u glavu, otac me u dvanaestoj godini proveo kroz italiju (trst, venecija, rim, napulj) i onda dođe pubertet i ja se bacim na engleski i rokenrol i UK filmove. preživeo bih ja sada i u italiji i francuskoj s ovim što čuči u malom mozgu. pod stare dane sam otišao na kurs italijanskog, odradio početni, prisetio se no, nije išlo. kasno. sve najbolje PS: maleckoj sam pustio 4M sa "ne ti ne". jedno 10 puta. posle sam tražio italijansku verziju. najviše joj se dopalo ovo s klincima. puno se u ono vreme prepevavalo sa italijanskog. dedić, kesovija........ Edited May 10, 2022 by djordje geprat 2
morgana Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 (edited) bolji od belle and sebastian Edited May 10, 2022 by morgana 2 1
Meazza Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 Izvinite ali moram i ovu, sve sa razlicitih albuma i stilovi su svi drugaciji
le petit nicolas Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 (edited) moze autorska? anplagd? poz Edited May 10, 2022 by le petit nicolas 1 1
Kampokei Posted May 11, 2022 Posted May 11, 2022 I dve meni drage domace, obe obrade italo originala. 1
Recommended Posts