May 11, 20222 yr CON 24MILA BACI (TWENTY-FOUR THOUSAND KISSES) The influence of Italian Mass Culture in Yugoslavia mozda nekog bude zanimala ova knjiga. narucicu je sa italijanskog amazona kad budem u h novom. promovisana je i kod nas (srb, cg, hr) prije par godina ali nazalost nije prevedena.
May 11, 20222 yr Mare, mare, mare, voglio annegare portami lontano a naufragare via, via, via, da queste sponde portami lontano sulle onde.
May 12, 20222 yr Odlična je Mina, takva moć u glasu, takav stav, da ne kažem cojones, ima nešto balkansko-kafansko u njoj, u najboljem smislu te riječi evo i original, ali meni bolja ova gore vestern-bluz-kafanska verzija na tragu Olivere Vučo iz Skupljača perja
May 12, 20222 yr On 10.5.2022. at 14:20, morgana said: bolji od belle and sebastian Hm, ipak vuci svedsko-norveski-skotski, ne italijanski. I italijanski ne zvuci italijanski. No, lepa pesmica.
May 12, 20222 yr Ovu pesmu su sinoć u studiju pevušili voditelji Rai, pred početak Evrovizije, pa me podsetiše:
May 13, 20222 yr to je prepjev belle and sebastian. Ispadoh glup u drustvu. Hvala na razjasnjenju.Enviado desde mi M2101K7BNY mediante Tapatalk
May 13, 20222 yr 4 hours ago, Budja said: Ispadoh glup u drustvu. Hvala na razjasnjenju. Enviado desde mi M2101K7BNY mediante Tapatalk nikako, sto bi morao da znas nasumicnu pjesmu? meni je simpa na italijanskom, u originalu mnogo manje, zato sam je okacila (a moji klasicni italijanski favoriti su vec na topiku)
May 13, 20222 yr On 17.4.2022. at 21:13, Poludziber said: Najbolja Tocijeva disko stvar ova više tera na ludilo
May 13, 20222 yr 16 minutes ago, slepa živana said: ova više tera na ludilo Eh, laki su ti ovo poJeni. Moj linak je za znalce.