June 13Jun 13 Za večeras drugi Kamasijev album, Heaven and Earth. Kod mene pomalo zapostavljen i u senci poslednjeg, koji najčešće slušam.
June 14Jun 14 Još jedan album koji nisam preterano ljubio u vreme njegovog objavljivanja, a koji mi danas zvuči sasvim pristojno.R+R=NOW: Collagically Speaking
June 18Jun 18 Šta slušaju pravi momci. Čudo nisam gledo ovaj film, Don Džonson glumi. Nisam znao koja tema ali Miles = jazz
June 19Jun 19 Ovo je verovatno bilo, ali da ne premotavam topik... Na preporuku kamarada Flea-a. Suludo koliko prija.
June 19Jun 19 29 minutes ago, Indy said:Ovo je verovatno bilo, ali da ne premotavam topik... Na preporuku kamarada Flea-a. Suludo koliko prija.Džefica je bio ispred svog vremena i čekao ga i njegovo vreme je došlo. Kad se setim koji su svemir bili ti rani radovi
June 19Jun 19 Billy Mills, Byard Lancaster, Dwight James, Khan Jamal, Monnette Sudler, Omar Hill and William Brister. Monette Sudler bila baš slatkica, ne znam dal je to prva gitaristkinja na sceni ali nije ih bilo baš mnogo. Perfektan album, Khan Jamal na vrhuncu je bio odličan bandleader Edited June 19Jun 19 by Hermetico
June 19Jun 19 Ma da bre šta koje pičke materine. Sviđa mi se ovaj njihov džihad skroz, sviraju ko da ih Bin Laden finansira Edited June 19Jun 19 by Hermetico
Sunday at 06:235 days Ah, sving, taj najjeftiniji od svih oblika džeza. Ali znamo da najjeftinije ne znači loše, dva primera kako se to radi dobro i savremeno. Ovi dole Zornovi momci bolje rade bez Zorna Retki klasičari koji got that swing. Virtouzi pritom da ti pamet stane, ko kaže da je doba velikana prošlo? Klecmeraju za sve pare, prekaljeni svirci koji mogu da drže vatru u šakama da ti se uši opeku. Edited Sunday at 06:245 days by Hermetico