Ras Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Impressions - John Coltrane Quartet + Eric Dolphy Take The A Train - Charles Mingus Sextet (with Eric Dolphy) 1964. 2
Ras Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 The Bad Plus imaju novi album naslovljen samo po nazivu benda. Bend je iz klavirskog trija transformisan u kvartet (Reid Anderson - bas, Dave King - dr, Chris Speed - ts, and Ben Monder- guitar) bez klavira. Bez obzira na transformaciju bend i dalje zvuči kao The Bad Plus, album je dobar, ili čak vrlodobar, a teme su autorske (bez kavera). The Dandy zatvara album (tehnički ne baš perfektan snimak živog izvođenja, ali sasvim dobar kao info): 1
ultra plasticni Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 standardno mrsava ponuda za bjf. tu sem trija vandremark, vuli koji je u top formi, lajton, za mene nema skoro nicega
Ras Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 (edited) 1 hour ago, ultra plasticni said: standardno mrsava ponuda za bjf. tu sem trija vandremark, vuli koji je u top formi, lajton, za mene nema skoro nicega I ja sam tipovao to veče, ostalo ću najverovatnije preskočiti. Edited October 15, 2022 by Ras 1
kipo Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 (edited) Skoro je umro jedan faca lik, pa ja ovih dana prrslusavam njegovog omiljenog Duska GOjkovica, i sad se pokusavam sjetiti s kog albuma koja pjesma i youtube mi izbaci ovo. Hvala simulaciji. Edited October 20, 2022 by kipo
Recommended Posts