August 11, 20222 yr Impressions - John Coltrane Quartet + Eric Dolphy Take The A Train - Charles Mingus Sextet (with Eric Dolphy) 1964.
October 8, 20222 yr The Bad Plus imaju novi album naslovljen samo po nazivu benda. Bend je iz klavirskog trija transformisan u kvartet (Reid Anderson - bas, Dave King - dr, Chris Speed - ts, and Ben Monder- guitar) bez klavira. Bez obzira na transformaciju bend i dalje zvuči kao The Bad Plus, album je dobar, ili čak vrlodobar, a teme su autorske (bez kavera). The Dandy zatvara album (tehnički ne baš perfektan snimak živog izvođenja, ali sasvim dobar kao info):
October 15, 20222 yr standardno mrsava ponuda za bjf. tu sem trija vandremark, vuli koji je u top formi, lajton, za mene nema skoro nicega
October 15, 20222 yr 1 hour ago, ultra plasticni said: standardno mrsava ponuda za bjf. tu sem trija vandremark, vuli koji je u top formi, lajton, za mene nema skoro nicega I ja sam tipovao to veče, ostalo ću najverovatnije preskočiti. Edited October 15, 20222 yr by Ras
October 20, 20222 yr Skoro je umro jedan faca lik, pa ja ovih dana prrslusavam njegovog omiljenog Duska GOjkovica, i sad se pokusavam sjetiti s kog albuma koja pjesma i youtube mi izbaci ovo. Hvala simulaciji. Edited October 20, 20222 yr by kipo