Eleniko Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 On 6. 10. 2023. at 5:00, *edited by mod said: Imaš to i sa naše strane mosta samo pojačano. Otvorio se Thyme u Rajkovićevoj, dodali su još jedno Vege jelo, ima sve sa fast fuda + nekoliko ekskluziva. Bao buns su im stvarno odlicni, bolji nego istok Outpost. A otvorilo se neko Bao bun mesto na zelenjaku ali nisam još stigao da ga overim. E video sam, preko puta Ujgura u Jug Bogdanovoj premda su mi spolja više izgledali kao dumplings mesto
*edited by mod Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 2 hours ago, Eleniko said: E video sam, preko puta Ujgura u Jug Bogdanovoj premda su mi spolja više izgledali kao dumplings mesto Prijavi ako svratiš.
Eleniko Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 29 minutes ago, *edited by mod said: Prijavi ako svratiš. planirao sam, ali neću moći za manje od 2.5 nedelje...
*edited by mod Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 (edited) On 23. 10. 2023. at 12:07, Tsai said: Suvobor ima ok klopu i dalje Ja tamo kad naletimz uzmem uvek samo Jonuzove ćevape. Šta još vredi? Edited October 25, 2023 by *edited by mod
Vapad Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 U zadnjih par godina kada nam se prijede relativno dobra pica a da nije daleko i da nije gužva išli smo u Da Luca Pizzeria na pančevačkom putu, tu je neki čudni, valjda pinkov, studio, i u njegovom dvorištu je ova picerija, često su gosti sa besnim kolima i bez vratova ali generalno ima dovoljno mesta da se sedne bez da se gura tako da je prijatno, fina italijanska muzika i pristojna pica - lepo testo, fino naraslo, sir koji se taman toliko tegli koliko treba, nije vodenas, nije gumen kad se ohladi, minimum začina, šunkica ima ukus šunkice a ne ustajale vode, ono, najobičnije stvari. No to se sve promenilo, juče smo seli i baš primetili da je drugačija, pitao sam šta su menjali i po svemu sudeći -sigurno sir i brašno, a verovatno i meso, sada su domaći, njihova proizvodnja, organski i šta sve ne. Ali pica više nije ok, meso ima ružan aftertejst, testo je gušće i teže za žvakati a sir se zgumeni. Velika šteta. Ako je neko voleo tamo da ide, čisto da ima na umu. Te stoga planiramo u nekoj budućnosti da obiđemo neka poznata i manje poznata mesta u potrazi za nekom dobrom picom. 1
Zli Gli Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 Svratio juce sa bratom u onaj restoran Kod Gere na Vracaru. Ja leskovacku muckalicu, brat karadjordjevu. Utisak onako, solidno i to je to. Pored nas neka tri blejaca biznismena u pokusaju, sacuvaj Boze kakve jadne price.
ronin Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 3 hours ago, Zli Gli said: Svratio juce sa bratom u onaj restoran Kod Gere na Vracaru. Ja leskovacku muckalicu, brat karadjordjevu. Utisak onako, solidno i to je to. Pored nas neka tri blejaca biznismena u pokusaju, sacuvaj Boze kakve jadne price. Bukvalno ne postoje jadnije priče od biznismenskih...Dobro...Možda ipak ITevske... 3
makondo Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Bio nekad tipik o kafanama. Uglavnom Kafa po lozom78 oooodlična. 5
precog Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 Sta je i gde je boka? @Elenikoda li je rusmir i dalje u igri sa kobajama tipa onog lokala kod zemunske pijace?
Eleniko Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 (edited) 22 minutes ago, precog said: Sta je i gde je boka? @Elenikoda li je rusmir i dalje u igri sa kobajama tipa onog lokala kod zemunske pijace? boka je na izlazu na autoput iz kruševačke, sa leve strane. guglaj, nije loša kafana, vrlo old school. nema rusmir da ja znam, bilo je nagoveštavano više put da će se vratiti ali se nije desilo... Edited November 28, 2023 by Eleniko 1 1
Tsai Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Kod Dragana Repovi, glava u škembetu, beli bubrezi, crevca. Za predjelo kozji sir u ulju i sudžuk Rašrafljivanje 2
kud u maglu Simoviću Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 (edited) 24 minutes ago, Tsai said: Kod Dragana … jel ste zvali ranije? da ne kažem rezervisali e maršala tolbuhina, ex goce delčeva Edited December 11, 2023 by kud u maglu Simoviću 1
Recommended Posts