Jump to content
IGNORED

BG restorani v2.0

renne

Recommended Posts

Posted

Sad moraš sve da nas častiš ručkom za pretrpljeni duševni bol. :laugh:

• +1 2
Posted

U avgustu sam jeo u Orsšcu, sad da li se važi teleća glava na ražnju nije moje....

Posted
12 minutes ago, Klara said:

Sad moraš sve da nas častiš ručkom za pretrpljeni duševni bol. :laugh:

I jeste bilo bolno kada sam video onog investitorskog monstruma, mada je meni Orasac - mada smo bili komsije - bio pre svega miris rostilja u prolazu u letnje veceri, jedan od retkih koji je (za)ostao, ono kafanska basta, prigusen mrmor glasova...

Jelo, kuhinja ovim dezurnim продупчинама :tongue:...

Posle Oraca, Zvezde, Male astronomije bilo je gotovo sa Bg rostiljem...

• +1 1
Posted
9 minutes ago, namenski said:

I jeste bilo bolno kada sam video onog investitorskog monstruma, mada je meni Orasac - mada smo bili komsije - bio pre svega miris rostilja u prolazu u letnje veceri, jedan od retkih koji je (za)ostao, ono kafanska basta, prigusen mrmor glasova...

Jelo, kuhinja ovim dezurnim продупчинама :tongue:...

Posle Oraca, Zvezde, Male astronomije bilo je gotovo sa Bg rostiljem...

To je to. Kasno proleće / rano leto, bašta, mešano meso, šopska salata i točeno pivo (ili bokal belog vina) i lagano, upijati zvuke. I onda, što reče moja lepša polovina jednom takvom zgodom, 'sve je kako treba' :)

• +1 4
Posted

Dodao bih j šabacki slatinac na listu ne nužno roštilj restorana, ali užasno su počeli da krajcuju

• +1 3
Posted

malo street food a malo i kafana - THYME na početku glavne u zemunu, jako dobro večeras, naročito posle tekme u areni

najbolje, bao bans sa rebrima i sa pačetinom, oba jela preporuka. 2 u porciji, to i pivo dosta za manji obrok.

porketa ne valja, mislim ok je kao prase ali ono nije porketa

falafel kao jedina veg opcija nije loš, daleko od najboljeg u gradu ali radi posao.

treba koristiti to što ćemo ove godine barem 20 puta biti na nbg strani, hvala kkcz

• +1 2
  • Hvala 1
Posted (edited)
3 hours ago, Eleniko said:

malo street food a malo i kafana - THYME na početku glavne u zemunu, jako dobro večeras, naročito posle tekme u areni

najbolje, bao bans sa rebrima i sa pačetinom, oba jela preporuka. 2 u porciji, to i pivo dosta za manji obrok.

porketa ne valja, mislim ok je kao prase ali ono nije porketa

falafel kao jedina veg opcija nije loš, daleko od najboljeg u gradu ali radi posao.

treba koristiti to što ćemo ove godine barem 20 puta biti na nbg strani, hvala kkcz

Imaš to i sa naše strane mosta samo pojačano. Otvorio se Thyme u Rajkovićevoj, dodali su još jedno Vege jelo, ima sve sa fast fuda + nekoliko ekskluziva.

Bao buns su im stvarno odlicni, bolji nego istok Outpost. A otvorilo se neko Bao bun mesto na zelenjaku ali nisam još stigao da ga overim.

Edited by *edited by mod
  • +1 1
Posted
3 hours ago, *edited by mod said:

Otvorio se Thyme u Rajkovićevoj

fala, đe to

Posted
37 minutes ago, Milošica said:

U Rajićevoj*

To, to ne znam što mi se autocorrect uzjebao.

• 2 weeks later...
Posted
On 6. 10. 2023. at 0:32, ToniAdams said:

Dodao bih j šabacki slatinac na listu ne nužno roštilj restorana, ali užasno su počeli da krajcuju

danas sam bio u slatincu. poprilicno jeftino i dalje, za ispod 2k sam se najeo i solidna je klopa. pileca dziga izuva, punjeni batak dobar i socan i pohovani skembici dosta dobri (ne jedem to svuda)

jednom sam se zajebo i umesto slatinca kao da probam mali vikend na avalskom putu :cry: punjena vesalica kao sundjer teleca corba providna ko supa sa zilavim kockicama mesa.. bukvalno rekreativna u sokobanji u drugom osnovne splacine fleshbek :puke:

sutra idem u zemun poslom nesto pa svracam na masakriranje u pod lozom. svaki put kad sam u zemunu svratim tamo, jace je od mene

• +1 3
Posted
1 hour ago, Tsai said:

sutra idem u zemun poslom nesto pa svracam na masakriranje u pod lozom.

moram i ja da odem neki dan da probam manđžu, nikako ne postizavam od posla.

Posted

Ne pamtim da sam ga godinama video igde van aerodroma.

Posted

Insolita, italijanski restoran, pice i paste odlicne.

Donji Dorcol, Zorza Klemensoa...