Klara Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Sad moraš sve da nas častiš ručkom za pretrpljeni duševni bol. 2
Eleniko Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 U avgustu sam jeo u Orsšcu, sad da li se važi teleća glava na ražnju nije moje....
namenski Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 12 minutes ago, Klara said: Sad moraš sve da nas častiš ručkom za pretrpljeni duševni bol. I jeste bilo bolno kada sam video onog investitorskog monstruma, mada je meni Orasac - mada smo bili komsije - bio pre svega miris rostilja u prolazu u letnje veceri, jedan od retkih koji je (za)ostao, ono kafanska basta, prigusen mrmor glasova... Jelo, kuhinja ovim dezurnim продупчинама ... Posle Oraca, Zvezde, Male astronomije bilo je gotovo sa Bg rostiljem... 1
jezovuk Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 9 minutes ago, namenski said: I jeste bilo bolno kada sam video onog investitorskog monstruma, mada je meni Orasac - mada smo bili komsije - bio pre svega miris rostilja u prolazu u letnje veceri, jedan od retkih koji je (za)ostao, ono kafanska basta, prigusen mrmor glasova... Jelo, kuhinja ovim dezurnim продупчинама ... Posle Oraca, Zvezde, Male astronomije bilo je gotovo sa Bg rostiljem... To je to. Kasno proleće / rano leto, bašta, mešano meso, šopska salata i točeno pivo (ili bokal belog vina) i lagano, upijati zvuke. I onda, što reče moja lepša polovina jednom takvom zgodom, 'sve je kako treba' 4
ToniAdams Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Dodao bih j šabacki slatinac na listu ne nužno roštilj restorana, ali užasno su počeli da krajcuju 3
Eleniko Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 malo street food a malo i kafana - THYME na početku glavne u zemunu, jako dobro večeras, naročito posle tekme u areni najbolje, bao bans sa rebrima i sa pačetinom, oba jela preporuka. 2 u porciji, to i pivo dosta za manji obrok. porketa ne valja, mislim ok je kao prase ali ono nije porketa falafel kao jedina veg opcija nije loš, daleko od najboljeg u gradu ali radi posao. treba koristiti to što ćemo ove godine barem 20 puta biti na nbg strani, hvala kkcz 2 1
*edited by mod Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 (edited) 3 hours ago, Eleniko said: malo street food a malo i kafana - THYME na početku glavne u zemunu, jako dobro večeras, naročito posle tekme u areni najbolje, bao bans sa rebrima i sa pačetinom, oba jela preporuka. 2 u porciji, to i pivo dosta za manji obrok. porketa ne valja, mislim ok je kao prase ali ono nije porketa falafel kao jedina veg opcija nije loš, daleko od najboljeg u gradu ali radi posao. treba koristiti to što ćemo ove godine barem 20 puta biti na nbg strani, hvala kkcz Imaš to i sa naše strane mosta samo pojačano. Otvorio se Thyme u Rajkovićevoj, dodali su još jedno Vege jelo, ima sve sa fast fuda + nekoliko ekskluziva. Bao buns su im stvarno odlicni, bolji nego istok Outpost. A otvorilo se neko Bao bun mesto na zelenjaku ali nisam još stigao da ga overim. Edited October 6, 2023 by *edited by mod 1
Eleniko Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 3 hours ago, *edited by mod said: Otvorio se Thyme u Rajkovićevoj fala, đe to
*edited by mod Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 37 minutes ago, Milošica said: U Rajićevoj* To, to ne znam što mi se autocorrect uzjebao.
Tsai Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 On 6. 10. 2023. at 0:32, ToniAdams said: Dodao bih j šabacki slatinac na listu ne nužno roštilj restorana, ali užasno su počeli da krajcuju danas sam bio u slatincu. poprilicno jeftino i dalje, za ispod 2k sam se najeo i solidna je klopa. pileca dziga izuva, punjeni batak dobar i socan i pohovani skembici dosta dobri (ne jedem to svuda) jednom sam se zajebo i umesto slatinca kao da probam mali vikend na avalskom putu punjena vesalica kao sundjer teleca corba providna ko supa sa zilavim kockicama mesa.. bukvalno rekreativna u sokobanji u drugom osnovne splacine fleshbek sutra idem u zemun poslom nesto pa svracam na masakriranje u pod lozom. svaki put kad sam u zemunu svratim tamo, jace je od mene 3
igoraki Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 1 hour ago, Tsai said: sutra idem u zemun poslom nesto pa svracam na masakriranje u pod lozom. moram i ja da odem neki dan da probam manđžu, nikako ne postizavam od posla.
msv Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 (edited) Jamie's Italian uskoro u Beogradu na vodi https://www.vinoifino.rs/novosti/novost_restoran_dzejmija_olivera_uskoro_i_u_srbiji_vinski_magazin_vino_i_fino_2634 Edited October 20, 2023 by msv 1
*edited by mod Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 Ne pamtim da sam ga godinama video igde van aerodroma.
Milosh76 Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 Insolita, italijanski restoran, pice i paste odlicne. Donji Dorcol, Zorza Klemensoa...
Recommended Posts