kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 20 minutes ago, Tsai said: mislim da sam psihicki spreman da ove zime po prvi put u zivotu probam pihtije. jel ima neka preporuka za mesto u bg da bas izuvaju? samo u kućnoj izvedbi, nikakvi restorani
napadaj Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 5 hours ago, Tsai said: mislim da sam psihicki spreman da ove zime po prvi put u zivotu probam pihtije. jel ima neka preporuka za mesto u bg da bas izuvaju? Pod lozom i Grmeč imaju dobre. 2
Barti66 Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 6 hours ago, Tihajeza said: Ne psihički, nego si prosto omatorio. Izreka ide: "Pihtije idu s godinama". Meni ta izreka nikada nije bila jasna...obožavam ih od malih nogu . Samo sam jednom prilikom u ranom pubertetu naterao majku da nalije jednu malu tepsiju bez bluka.... i završilo naravno u kanti. 2
kud u maglu Simoviću Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 (edited) bio u onom kestenu u selu bežanija, klasika restorn domaće kuhinje porcije bogate, a hrana ukusna. sve u svemu položili kako sam prošle nedelje posetio durmitor jedna paralela mi bode oči. oba puta je u pitanju bio ručak za dve osobe, u durmitoru je čak bio desert uključen plus kafa i ccola, dok je u kestenu bilo u pitanju samo jelo plus dve salate, jeste jedno od jela bilo iz cenovnog vrha, biftek al da račun bude par stotina dinara viši na račun kestena e to se nisam nado. ipak je durmitor u nekom mom koordinatnom sistemu fensi kafana i očekivao bih nešto skuplja a ovo sam primetio, i potvrdio kroz razgovore sa drugima da su se izgubili cenovni razredi 5 soma za dvoje skoro pa bez obzira na lokal(da ne računam baš langusto i ono naprednjačko sranje u geozavodu). hiljadarka za street food, dve i kusur za kafanu bez obzira na ime i reputaciju na kraju ćemo svi da se hranimo po kafanama e sad proverio durmitor skuplji 200 din Edited October 3, 2023 by kud u maglu Simoviću 1
Eleniko Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 (edited) nemoj molim te langust i naprednjačku kara bananu u istu rečenicu, jedno je vrhunski restoran setih se poslednje korektne pihtije u kafani sam jeo u maloj slaviji Edited October 3, 2023 by Eleniko 1
bags Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Imam prijatelja koji ce biti 5 dana u Beograda i pitao me za TOP 5 restorana u BG: - sa srpskom hranom ali bez rostilja - da je relativno lako dostupno javnim prevozom - da nije neki lanac Ja nemam pojma sta da mu odgovorim.
Frile Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Neka jedan od tih 5 bude obavezno "Pod lozom", Hercegovačka 31e (Zemun). (može i svih 5 puta, neka svaki put proba različita jela) Prvomajska gde staju autobusi nije daleko, ako baš insistira da kulinarski doživljaj pokvari doživljajem Bgd javnog prevoza. 4
jezovuk Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Orašac je isto uvek bio dobar. Ima roštilj (dobar), ali ima i drugih jela. Bulevar, prevoza sasvim dovoljno.
namenski Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 2 minutes ago, jezovuk said: Orašac je isto uvek bio dobar Orasac je pokojni, poodavno... 1
jezovuk Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 (edited) Kako bre? Ja jes ne izlazim često napolje u zadnje vreme, al nisam znao za to. Zar ništa više nije sveto?! Edit: ima slika i reviewsa od pre 1 dan na guglu. Izgleda da ipak radi. Edited October 5, 2023 by jezovuk
Klara Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Jel to sigurno? Sećam se da su bageri rušili pored njih pre 2 godine...ali i dalje im je sajt aktivan, kao i društvene mreže sa novim objavama. Imali smo dogovor da odemo tamo iduće sedmice. :(
Milošica Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Radi Orašac. Namenski možda misli na (ne)kvalitet, mada ja sam dobio preporuku za Orašac od osobe koja je prilično stroga u ocenjivanju hrane 2 1
namenski Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 (edited) 17 minutes ago, jezovuk said: Kako bre? Ja jes ne izlazim često napolje u zadnje vreme, al nisam znao za to. Zar ništa više nije sveto?! Edit: ima slika i reviewsa od pre 1 dan na guglu. Izgleda da ipak radi. Jebemliga, sada sam i ja u zbunu: poslednji put sam bio tamo proslog leta, ovog leta samo autom cesto pored, danas takodje: ili nisam dobro video, nije mi se ni gledalo, tek neka poveca investicija nice uveliko... Ako nisam u pravu - izvinjenje, eto me koliko sutra na proveri i spolja i iznutra... Edited October 5, 2023 by namenski
Recommended Posts