Tvrdica Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 6 hours ago, Frank Pembleton said: Dragan je više za avanturiste... ....shiit has hit the fan. Хвала, ипак Џакарта!
Ayatollah Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 Da li ima neko neku ideju za proslavu dečijeg rođendana u krugu porodice u restoranu? Preferably Beograd, ali može i bliža okolina, po mogućnosti da nije centar grada i da može da se komotno parkira (što ide jedno uz drugo). Gostiju bi trebalo da bude cca 15, desetak punoletnih i 5-6 maloletnih. U principu bi trebao da bude klasičan domaći restoran, nikakav fenseraj i egzotika, primarno mi je da bude komotan i da je dobra atmosfera, da nije prevelika gužva, da je solidna klopa, i da nije sumanuto skup, tim redosledom.
SNARC Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 5 minutes ago, Ayatollah said: Da li ima neko neku ideju za proslavu dečijeg rođendana u krugu porodice u restoranu? Preferably Beograd, ali može i bliža okolina, po mogućnosti da nije centar grada i da može da se komotno parkira (što ide jedno uz drugo). Gostiju bi trebalo da bude cca 15, desetak punoletnih i 5-6 maloletnih. U principu bi trebao da bude klasičan domaći restoran, nikakav fenseraj i egzotika, primarno mi je da bude komotan i da je dobra atmosfera, da nije prevelika gužva, da je solidna klopa, i da nije sumanuto skup, tim redosledom. Jesenas smo bili ovde Салаш Стремен 062 500410 https://maps.app.goo.gl/WPQpvo5hLUhhBBvB9 Jakovo, izgleda bas kao vojvodjansko domacinstvo, ogromna basta (dvoriste) ima omanje igraliste za decu, ima konja..mi kada smo bili mislim da su se slavila tri rodjendana istovremeno. I sve bilo Ok. Da, parking nije problem. 1 1
Ras Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 20 minutes ago, Ayatollah said: Da li ima neko neku ideju za proslavu dečijeg rođendana u krugu porodice u restoranu? Preferably Beograd, ali može i bliža okolina, po mogućnosti da nije centar grada i da može da se komotno parkira (što ide jedno uz drugo). Gostiju bi trebalo da bude cca 15, desetak punoletnih i 5-6 maloletnih. U principu bi trebao da bude klasičan domaći restoran, nikakav fenseraj i egzotika, primarno mi je da bude komotan i da je dobra atmosfera, da nije prevelika gužva, da je solidna klopa, i da nije sumanuto skup, tim redosledom. Eko Park u Belom Potoku se čini da je baš i napravljen u tu svrhu. Ako se sećam cena nije baš bio jeftin, ali ni nepodnošljivo skup. Takođe, ne mogu da garantujem kvalitet hrane. Otežavajuća okolnost je i što nisam išao tamo od kako im je gradilište obilaznice tik ispred kapije. 1
igoraki Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 3 hours ago, msv said: Bojčinska koleba? https://koleba.rs/ +1
Lancia Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 4 hours ago, SNARC said: Jesenas smo bili ovde Салаш Стремен 062 500410 https://maps.app.goo.gl/WPQpvo5hLUhhBBvB9 Jakovo, izgleda bas kao vojvodjansko domacinstvo, ogromna basta (dvoriste) ima omanje igraliste za decu, ima konja..mi kada smo bili mislim da su se slavila tri rodjendana istovremeno. I sve bilo Ok. Da, parking nije problem. kakva uzivancija ovde + klopa izgleda pravo domacinska
Milošica Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 @msv Pratim Hugestaff, volim da ga gledam, ali veliki minus je što ne voli pohovani mozak 1
igoraki Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 3 minutes ago, Milošica said: @msv Pratim Hugestaff, volim da ga gledam, ali veliki minus je što ne voli pohovani mozak od mene je dobio veliki minus kad je promenio naslov videa za kod baka praseta, prvo je bilo pojeo sve sa menija i ostao gladan, a posle je ostao zadivljen ili tako nešto...jebse. 1
Milošica Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 A dobro, sedmicu neku mu je dao. I ja bih neku šesticu na primer. Spoiler Blizu mi faksa, morao sam da probam
Recommended Posts