Jump to content

BG restorani v2.0

Featured Replies

On 9. 2. 2023. at 10:42, Frank Pembleton said:

Dragan je više za avanturiste...

....shiit has hit the fan.

Хвала, ипак Џакарта!

• 2 weeks later...
  • Replies 1.5k
  • Views 133.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hajde malo da razjasnimo stvari - Tata Mata je izvorno jadranski restoran u Dalmatinskoj ulici. Zove se Tata Mata jer je jedan vlasnik sin čuvenog profesora FDU Mate Miloševića i oni su stanovali u to

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

pa uživanje je kada se naždereš kao stoka, a to što nam nameću ti mišelinovi pederčići je još jedan vid okupacije

• Izvinjavam se što prekidam priče o sušiju, samo da kažem da je jaretina u Oskaru fenomenalna, a vi nastavite o živoj ribi i pirinču.

Posted Images

Da li ima neko neku ideju za proslavu dečijeg rođendana u krugu porodice u restoranu? Preferably Beograd, ali može i bliža okolina, po mogućnosti da nije centar grada i da može da se komotno parkira (što ide jedno uz drugo). Gostiju bi trebalo da bude cca 15, desetak punoletnih i 5-6 maloletnih. U principu bi trebao da bude klasičan domaći restoran, nikakav fenseraj i egzotika, primarno mi je da bude komotan i da je dobra atmosfera, da nije prevelika gužva, da je solidna klopa, i da nije sumanuto skup, tim redosledom. 

On 23. 2. 2023. at 13:01, Ayatollah said:

Da li ima neko neku ideju za proslavu dečijeg rođendana u krugu porodice u restoranu? Preferably Beograd, ali može i bliža okolina, po mogućnosti da nije centar grada i da može da se komotno parkira (što ide jedno uz drugo). Gostiju bi trebalo da bude cca 15, desetak punoletnih i 5-6 maloletnih. U principu bi trebao da bude klasičan domaći restoran, nikakav fenseraj i egzotika, primarno mi je da bude komotan i da je dobra atmosfera, da nije prevelika gužva, da je solidna klopa, i da nije sumanuto skup, tim redosledom. 

Jesenas smo bili ovde 

Салаш Стремен
062 500410
https://maps.app.goo.gl/WPQpvo5hLUhhBBvB9

Jakovo, izgleda bas kao vojvodjansko domacinstvo, ogromna basta (dvoriste) ima omanje igraliste za decu, ima konja..mi kada smo bili mislim da su se slavila tri rodjendana istovremeno.  I sve bilo Ok.

Da, parking nije problem.

Rubin je verovatno too much?

On 23. 2. 2023. at 13:01, Ayatollah said:

Eko Park u Belom Potoku se čini da je baš i napravljen u tu svrhu.

Ako se sećam cena nije baš bio jeftin, ali ni nepodnošljivo skup. Takođe, ne mogu da garantujem kvalitet hrane. Otežavajuća okolnost je i što nisam išao tamo od kako im je gradilište obilaznice tik ispred kapije. 

Sad će da se koleba.

On 23. 2. 2023. at 13:41, msv said:

Bojčinska koleba?

https://koleba.rs/

+1

Posle mog posta Hugestaff okačio recenziju :ohmy:

On 23. 2. 2023. at 13:09, SNARC said:

Jesenas smo bili ovde 

Салаш Стремен
062 500410
https://maps.app.goo.gl/WPQpvo5hLUhhBBvB9

Jakovo, izgleda bas kao vojvodjansko domacinstvo, ogromna basta (dvoriste) ima omanje igraliste za decu, ima konja..mi kada smo bili mislim da su se slavila tri rodjendana istovremeno.  I sve bilo Ok.

Da, parking nije problem.

kakva uzivancija ovde + klopa izgleda pravo domacinska :thumbsup:

@msv

Pratim Hugestaff, volim da ga gledam, ali veliki minus je što ne voli pohovani mozak :D

On 23. 2. 2023. at 17:36, Milošica said:

@msv

Pratim Hugestaff, volim da ga gledam, ali veliki minus je što ne voli pohovani mozak :D

od mene je dobio veliki minus kad je promenio naslov videa za kod baka praseta, prvo je bilo pojeo sve sa menija i ostao gladan, a posle je ostao zadivljen ili tako nešto...jebse.

A dobro, sedmicu neku mu je dao.

I ja bih neku šesticu na primer.

Reveal hidden contents

Baš težak ljomber taj Hjudžstaf...

Hvala svima na predlozima.