Lezilebovich Posted November 26, 2022 Posted November 26, 2022 (edited) Mislim da ovo nismo imali do sada Quote Zašto Univerexport i Dynamic Life? Univerexport potrošači na ovaj način, dok kupuju proizvode koji su sastavni deo njihove svakodnevne potrošačke korpe, ostvaruju benefit u vidu cash back-a koji se preusmerava na njihovu polisu životnog osiguranja. Kupovina je na taj način ekonomičnija, a istovremeno postaje i ulaganje. Šta je Dynamic Life? Dynamic Life kartica – aplikacija je potpuno inovativan način ulaganja u polisu životnog osiguranja – budućnost. Dynamic Life je dinamička polisa u koju možete ulagati Univerexport kupovinom, kao i na mnoge druge načine. https://univerexport.rs/sr/stranica/32/dynamic-life-osiguranje edit: ne radi na samousluznim kasama , a ja samo zbog njih i idem u univer Edited November 26, 2022 by Lezilebovich
mraki Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 Jeste uzimali one čaše iz Maxija, valja li to šta? Znam da nisu popularne ko noževi, ali nakupilo se kupona, pa da se ne baci… Čaša za vino imam dovoljno, ali obične se stalno lome i nikad ih dovoljno. Ne znam koliko su velike ove prve za žestoka pića i mogu li poslužiti i za nešto drugo? Ove druge su ogromne…
Valk Posted January 24, 2023 Posted January 24, 2023 (edited) Ja sam kupila ove uske za šampanjac ali sam ih poklonila tako da nisam koristila. Čula sam da su pretanke i osetljive i da nisu baš za mašinsko pranje tako da Edited January 24, 2023 by Valkyrie 1
mraki Posted January 24, 2023 Posted January 24, 2023 15 hours ago, Valkyrie said: Ja sam kupila ove uske za šampanjac ali sam ih poklonila tako da nisam koristila. Čula sam da su pretanke i osetljive i da nisu baš za mašinsko pranje tako da Uzeo male i velike, ne deluju loše. Manje su 3dl i meni lepšeg oblika, mogu da budu za sve… mislio sam da su dosta manje jer su kao za žestoka pića. Veće su 4dl, nekako ružnjikave i prevelike. Pokušao da objasnim kasirki da treba da skenira i taj kod sa kupona. Mislim, piše. Medutim sama će ona, uzela aplikaciju, brljala tamo nešto i poništila ga umesto da iskoristi. Što znači, svi kuponi vraćeni nazad, neiskorišćeni.
maheem Posted January 24, 2023 Posted January 24, 2023 Lepo, tanko staklo. Šteta što ćemo ih brzo razbiti.
Svemir Zeka Posted January 8 Posted January 8 Malopre su mi izbrojali 1550 cvetića u Liliju A pre desetak dana sam imala 0....
Shan Jan Posted January 8 Posted January 8 Jel ste videli da Booking nudi nekih 5% cash-back u vidu vaucera za Wizz Air? Fora je sto moze da se iskoristi tek nakon sto se vratite sa tog puta i onda imate 6 meseci, no, sto je dzabe i bogu je drago 1
Sandradjer Posted January 9 Posted January 9 On 8. 1. 2024. at 16:31, Shan Jan said: Jel ste videli da Booking nudi nekih 5% cash-back u vidu vaucera za Wizz Air? Fora je sto moze da se iskoristi tek nakon sto se vratite sa tog puta i onda imate 6 meseci, no, sto je dzabe i bogu je drago Jesi li koristio taksi preko Bookinga nekad?
Recommended Posts