Delija67 Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 2 hours ago, gospa buba said: ne bratesestro, zashto bih. znam gde je maksi, ali ja ka tom kraju nastupam strogo desantno, nemam ti kad, te ni ne znam shta ima. maksi perper, carina i fontana i tu je kraj. sent from novi mnogo jak bubamoto. Krenes od Fontane ka Carini, pa u zgradi sa leve strane u narodu poznatoj kao Kafe Soliter
gospa buba Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 hvala, nastojacu sent from novi mnogo jak bubamoto.
ivy Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 meni taj TSV potpuno bizaran...ima u selu,odem ponekad....imali su ok neku tunjevinu u ,,komadima,, po 130din
Frank Pembleton Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 aaa, pored didishe [emoji38]ol:Koliko ima tih Didiša. Eno ga jedan kod mene u 44-om ... Shiit has hit the fan
gospa buba Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Koliko ima tih Didiša. Eno ga jedan kod mene u 44-om ... Shiit has hit the fanbar 3 ima nbgd.sent from novi mnogo jak bubamoto.
aram Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 15 hours ago, Plajvi said: Park Smece? koji pritom nije park nego mesara 1
gospa buba Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 vidi stvarno park smece, shta je to [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
Valk Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Nije Didiša u toj zgradi već u soliteru gde je trafika.
Svemir Zeka Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Nbg je općina s mnogo prostora, imate svega. Kod nas preko reke Maksi drži monopol, uz Lindu, i neke dve Idee koje mi apsolutno nisu usput. Dok smo živeli na Ceraku, išla sam u silu božju nekih marketića higijene, na primer, cene značajno niže, bio i Orašac (tamo je i dalje), moglo da se kombinuje bez aplikacija :(
Velocipede Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 23 hours ago, ivy said: idea je najbolja sa fizickom karticom plus dobijes i dve male za kao privezak,mada se te brzo izlizu... Ko koristi smartwatch može da prebaci sve ove kartice na sat, lakše za skeniranje nego fizička kartica ili telefon, a i može da se podeli jedna kartica na više korisnika. Ja tako koristim novu Lidl i Maxi karticu
ivy Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 omg..ni telefon ne koristim kao svi ljudi tj. imam ukupno dve aplikacije na njemu...samo mi jos i smartwach treba sa jos vise aplikacija...
Singer Posted March 14, 2022 Author Posted March 14, 2022 14 hours ago, ivy said: omg..ni telefon ne koristim kao svi ljudi tj. imam ukupno dve aplikacije na njemu...samo mi jos i smartwach treba sa jos vise aplikacija... Moraš to malo da pojačaš jer kako da te prate, da o tebi brinu?
Recommended Posts