Jimmy Kowalski Posted May 5 Posted May 5 Bravo Lando! Zasluzio je i da ima malo srece sa SC. Mozda nije briljirao u kvalama, ali u trci prvi stint vrlo dobar, drugi perfektan.. 3
Lezilebovich Posted May 5 Posted May 5 Just now, Midgeta said: Ovo je bas slatko kako su svi happy zbog Landa Ima nas i koji smo sretni zbog Maxa 1
ducca Posted May 5 Posted May 5 On 28. 4. 2024. at 22:41, Mr.Mxyzptlk said: mali je debil i pocinje da ide na penis opasno... How it started… 2 5
Midžeta Posted May 5 Posted May 5 4 minutes ago, Lezilebovich said: Ima nas i koji smo sretni zbog Maxa Ma jasno, nego mi nesto suknulo sto su svi happy, danas sam softy
Jimmy Kowalski Posted May 5 Posted May 5 Sainz pobedio posle operacije, Norris nakon sto se sjebao u Amsterdamu..
garmonbozia Posted May 5 Posted May 5 mogao bi neko da nalupa leklera pre imole krošek nemoj da me banuješ ne mislim da stvarno ide neko da bije leklera hvala 1
Mr.Mxyzptlk Posted May 5 Posted May 5 11 minutes ago, Midgeta said: Ovo je bas slatko kako su svi happy zbog Landa tooliko je dosadna f1 pod maxom.
banecare1 Posted May 6 Posted May 6 meni je ovo i dalje dosadno i bez pravog uzbudjenja. treba da gledam 10 trka i cekam splet okolnosti da bi pobedio vozac koji se ne zove max.
Recommended Posts