Lezilebovich Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Molim ti se automobilski bože da se pojavi neko sledeće sezone da bude konkurentan maxu i da na kraju ovaj naduvenko izduva sudijskom nepravdom
ducca Posted November 26, 2023 Posted November 26, 2023 Potpuno nepotrebna kazna za Pereza koja mu je usrala inače odličnu trku i uskratila nas sve za sigurno sjajnu borbu sa Leclerom za P2 do poslednjeg kruga. Za kontakt su donekle zaslužni i on i Lando ali poenta je da se nakon te situacije nije ništa promenilo ni u poretku niti je bilo štete na bolidima, Lando presekao šikanu i čak povećao gap, dakle bez ikakve potrebe je sevnulo 5 sekundi. 3
ducca Posted January 10, 2024 Posted January 10, 2024 (edited) Lomiće se kvake po Netflixovim kancelarijama danas. Edited January 10, 2024 by ducca 2
Sludge Factory Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 Ako Hamilton stvarno predje u Ferrari od 2025. tacno cu da se roknem
Sludge Factory Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 (edited) [eufemizam mod/on]Ne volim ga. Ne zelim ga u mojoj ekipi. [eufemizam mod/off] Edited February 1, 2024 by Sludge Factory
assignment Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 3 hours ago, Sludge Factory said: Ako Hamilton stvarno predje u Ferrari od 2025. tacno cu da se roknem 3,2,1 Kreni Bez zajebancije, Englez u Ferari... Ne ide....
ducca Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 26 minutes ago, Sludge Factory said: [eufemizam mod/on]Ne volim ga. Ne zelim ga u mojoj ekipi. [eufemizam mod/off] Pa imaš Leclera, još ako pobedi Luisa tokom sezone eto ti ćefa. Jel možemo btw odma da predjemo u 2025? Lando mislim da se gorko kaje zbog potpisa od pre par dana…
Sludge Factory Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 Ma to je Ferrari, to je moje, ne zanima me zapravo uopste ko vozi, nego mi reaguju antitela, pa dok izdivlja imunitet i smiri se.
Mr.Mxyzptlk Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 ja sam ga bas voleo u mclu, kad je otisao smorio me, ljubav pukla, nije mi bio bitan. malo pravih vozaca ima danas, svi nesto kukaju prenemazu se, mislim da je okon jedini, i mozda jos koji...
Radoye Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 1 hour ago, assignment said: Bez zajebancije, Englez u Ferari... Ne ide.... Dvojica Engleza su uzimali titule sampiona u Ferariju do sada.
assignment Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 7 minutes ago, Radoye said: Dvojica Engleza su uzimali titule sampiona u Ferariju do sada. Znam, ali po meni ipak ne ide. Englezi su uvek imali i Wiliams, i McClaren i Jordan i ko zna sta jos (Lotus bese takodje)...
Radoye Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 Nije ti to nacionalna radinost. Ispada da u Has onda treba da voze samo Amerikanci, u RBR Austrijanci, u Mercedesu Svabe, u Ferariju Italijani a u Renou Francuzi (dobro to vec imamo, zato im i ide tako kako ide...) 1
Jimmy Kowalski Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 Sad znamo da ce Hamilton i u Monci reci da je to najbolja publika na svetu..
Recommended Posts