Lezilebovich Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Molim ti se automobilski bože da se pojavi neko sledeće sezone da bude konkurentan maxu i da na kraju ovaj naduvenko izduva sudijskom nepravdom
ducca Posted November 26, 2023 Posted November 26, 2023 Potpuno nepotrebna kazna za Pereza koja mu je usrala inače odličnu trku i uskratila nas sve za sigurno sjajnu borbu sa Leclerom za P2 do poslednjeg kruga. Za kontakt su donekle zaslužni i on i Lando ali poenta je da se nakon te situacije nije ništa promenilo ni u poretku niti je bilo štete na bolidima, Lando presekao šikanu i čak povećao gap, dakle bez ikakve potrebe je sevnulo 5 sekundi. 3
ducca Posted January 10 Posted January 10 (edited) Lomiće se kvake po Netflixovim kancelarijama danas. Edited January 10 by ducca 2
Sludge Factory Posted February 1 Posted February 1 Ako Hamilton stvarno predje u Ferrari od 2025. tacno cu da se roknem
Sludge Factory Posted February 1 Posted February 1 (edited) [eufemizam mod/on]Ne volim ga. Ne zelim ga u mojoj ekipi. [eufemizam mod/off] Edited February 1 by Sludge Factory
assignment Posted February 1 Posted February 1 3 hours ago, Sludge Factory said: Ako Hamilton stvarno predje u Ferrari od 2025. tacno cu da se roknem 3,2,1 Kreni Bez zajebancije, Englez u Ferari... Ne ide....
ducca Posted February 1 Posted February 1 26 minutes ago, Sludge Factory said: [eufemizam mod/on]Ne volim ga. Ne zelim ga u mojoj ekipi. [eufemizam mod/off] Pa imaš Leclera, još ako pobedi Luisa tokom sezone eto ti ćefa. Jel možemo btw odma da predjemo u 2025? Lando mislim da se gorko kaje zbog potpisa od pre par dana…
Sludge Factory Posted February 1 Posted February 1 Ma to je Ferrari, to je moje, ne zanima me zapravo uopste ko vozi, nego mi reaguju antitela, pa dok izdivlja imunitet i smiri se.
Mr.Mxyzptlk Posted February 1 Posted February 1 ja sam ga bas voleo u mclu, kad je otisao smorio me, ljubav pukla, nije mi bio bitan. malo pravih vozaca ima danas, svi nesto kukaju prenemazu se, mislim da je okon jedini, i mozda jos koji...
Radoye Posted February 1 Posted February 1 1 hour ago, assignment said: Bez zajebancije, Englez u Ferari... Ne ide.... Dvojica Engleza su uzimali titule sampiona u Ferariju do sada.
assignment Posted February 1 Posted February 1 7 minutes ago, Radoye said: Dvojica Engleza su uzimali titule sampiona u Ferariju do sada. Znam, ali po meni ipak ne ide. Englezi su uvek imali i Wiliams, i McClaren i Jordan i ko zna sta jos (Lotus bese takodje)...
Radoye Posted February 1 Posted February 1 Nije ti to nacionalna radinost. Ispada da u Has onda treba da voze samo Amerikanci, u RBR Austrijanci, u Mercedesu Svabe, u Ferariju Italijani a u Renou Francuzi (dobro to vec imamo, zato im i ide tako kako ide...) 1
Jimmy Kowalski Posted February 1 Posted February 1 Sad znamo da ce Hamilton i u Monci reci da je to najbolja publika na svetu..
Recommended Posts