October 29, 20231 yr Ma da je samo ovaj vikend u pitanju… napisah skoro, ko zna sta se tu krcka, kao bez ikakve volje, koncentracije da vozi odaavno i onda sad ogromna zelja i… samo to, hteo sam da mi bude dobra trka kuci al jbg Edited October 29, 20231 yr by Guuundogan
October 29, 20231 yr ^ у праву си, већ дуго времена се свашта дешава и пише, чак и званични портали/друштвене мреже Ф1 форсирају Данијел vs Серхио, режија преноса трка, а и Инстаграм профил РБ-а је форсирао Данијела у претходном периоду
October 29, 20231 yr Pritom, ovo sto ducca kaze, lagani podijum da je samo malo koncentracije i pameti bilo, a mislim da bi mu kliknulo sve i da bi imali duplu pobedu rb-a u mehiku edit: ne navijam za rb da se ogradim odmah nisam navijac nijednog tima , jedino mogu da izdvojim da ne volim mercedes i hamiltona a svakog vikenda navijam za dobro trkanje i makar jos jednu pobedu alonsa Edited October 29, 20231 yr by Guuundogan
October 29, 20231 yr Tracak nade sam imao da ce ferari da pruzi trkanje do kraja ali drze se srednje tvrde… noris leti od restarta
November 5, 20231 yr Ja sam skakao po sobi... Verstappen nije zanimljiv, ovo sto je Alonso uradio mi je mnogo draže.
November 19, 20231 yr Pa pitujte ga debili, jebeni Ferrari, da su ga pitovali pred SC dobio bi trku lagano, izasao bi iza Pereza, ali nema veze ista starost guma. Jbt ovaj napravi 2 sranja i sve mu ode u korist. Bravo Lec svejedno, brutalno odvozeno