Guuundogan Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 (edited) Ma da je samo ovaj vikend u pitanju… napisah skoro, ko zna sta se tu krcka, kao bez ikakve volje, koncentracije da vozi odaavno i onda sad ogromna zelja i… samo to, hteo sam da mi bude dobra trka kuci al jbg Edited October 29, 2023 by Guuundogan 1
lazendaaa Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 ^ у праву си, већ дуго времена се свашта дешава и пише, чак и званични портали/друштвене мреже Ф1 форсирају Данијел vs Серхио, режија преноса трка, а и Инстаграм профил РБ-а је форсирао Данијела у претходном периоду
Guuundogan Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 (edited) Pritom, ovo sto ducca kaze, lagani podijum da je samo malo koncentracije i pameti bilo, a mislim da bi mu kliknulo sve i da bi imali duplu pobedu rb-a u mehiku edit: ne navijam za rb da se ogradim odmah nisam navijac nijednog tima , jedino mogu da izdvojim da ne volim mercedes i hamiltona a svakog vikenda navijam za dobro trkanje i makar jos jednu pobedu alonsa Edited October 29, 2023 by Guuundogan
ducca Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 Kakav je Yuki som, prosu sigurna 4 poena za AT, zlata vredni poeni. 1
Guuundogan Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 Tracak nade sam imao da ce ferari da pruzi trkanje do kraja ali drze se srednje tvrde… noris leti od restarta
levi Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Premotam da vidim kako je Ferari ovog puta sjebao start Leclerc, druye
Tinman Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Ja sam skakao po sobi... Verstappen nije zanimljiv, ovo sto je Alonso uradio mi je mnogo draže.
Grandilof Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Pa pitujte ga debili, jebeni Ferrari, da su ga pitovali pred SC dobio bi trku lagano, izasao bi iza Pereza, ali nema veze ista starost guma. Jbt ovaj napravi 2 sranja i sve mu ode u korist. Bravo Lec svejedno, brutalno odvozeno 1
Recommended Posts