February 9, 20223 yr Kako to Džejms misli da jedino Džordan ne izgleda kao šaban s tompusom, kad smo imali ovog čoveka?
February 9, 20223 yr 8 minutes ago, Milošica said: A da nije fiktivan lik svi bismo ga gledali kao sabana Pa saban je i kao fiktivan lik ali navijas za njega upkos tome. Pomaze to sto je okruzen bas übersabanima tipa Poli pa onda Toni deluje kao dingospo.
February 9, 20223 yr Popular Post Ima li smisla da se otvori topik o cigarima i uparivanju sa picem? Ne deluje mi kao da ima previse interesa... Rodila mi se cerka pre 10 dana pa sam tom prilikom popusio Behike 52 koju sam cuvao 5 godina u humidoru i uz to Aberlour A'bunadh. Fantazija... Sam sam bio na balkonu na kom imam grejanje i nisam se slikao Edited February 9, 20223 yr by Heaviside
February 9, 20223 yr 4 minutes ago, Heaviside said: Ima li smisla da se otvori topik o cigarima i uparivanju sa picem? Ne deluje mi kao da ima previse interesa... Rodila mi se cerka pre 10 dana pa sam tom prilikom popusio Behike 52 koju sam cuvao 5 godina u humidoru i uz to Aberlour A'bunadh. Fantazija... Sam sam bio na balkonu na kom imam grejanje i nisam se slikao Отвори брате, што да не. У најгорем случају пребацићемо га на спикерс корнер. Ја сам у Сопраносима навијао за ФБИ, узгред.
February 9, 20223 yr Kada ste već u elementu Da li ima neka riba kojoj dobro stoji tompus ? (no pun intended)
February 9, 20223 yr Hvala drugari na čestitkama. Pisaću negde kasnije večeras o cigarama i malo o piću.
February 9, 20223 yr 6 minutes ago, Fakundo Sava said: Kada ste već u elementu Da li ima neka riba kojoj dobro stoji tompus ? (no pun intended) Ova je popularna, mene nerviraju njeni nokti. https://instagram.com/stogiechik?utm_medium=copy_link A ovaj lik je iz Beograda i globalno je popularan. 60k je baš dosta za cigar profil. Ima solidan humidor u West 65. Edited February 9, 20223 yr by Heaviside