napadaj Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Kako to Džejms misli da jedino Džordan ne izgleda kao šaban s tompusom, kad smo imali ovog čoveka? 1 Link to comment
Milošica Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 A da nije fiktivan lik svi bismo ga gledali kao sabana Link to comment
Amos Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Imam druga koji pućka lulu, e to je high class džiberana. Link to comment
Heaviside Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 8 minutes ago, Milošica said: A da nije fiktivan lik svi bismo ga gledali kao sabana Pa saban je i kao fiktivan lik ali navijas za njega upkos tome. Pomaze to sto je okruzen bas übersabanima tipa Poli pa onda Toni deluje kao dingospo. 1 Link to comment
Popular Post Heaviside Posted February 9, 2022 Popular Post Share Posted February 9, 2022 (edited) Ima li smisla da se otvori topik o cigarima i uparivanju sa picem? Ne deluje mi kao da ima previse interesa... Rodila mi se cerka pre 10 dana pa sam tom prilikom popusio Behike 52 koju sam cuvao 5 godina u humidoru i uz to Aberlour A'bunadh. Fantazija... Sam sam bio na balkonu na kom imam grejanje i nisam se slikao Edited February 9, 2022 by Heaviside 18 10 Link to comment
Hamlet Strašni Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 4 minutes ago, Heaviside said: Ima li smisla da se otvori topik o cigarima i uparivanju sa picem? Ne deluje mi kao da ima previse interesa... Rodila mi se cerka pre 10 dana pa sam tom prilikom popusio Behike 52 koju sam cuvao 5 godina u humidoru i uz to Aberlour A'bunadh. Fantazija... Sam sam bio na balkonu na kom imam grejanje i nisam se slikao Отвори брате, што да не. У најгорем случају пребацићемо га на спикерс корнер. Ја сам у Сопраносима навијао за ФБИ, узгред. 1 Link to comment
Amos Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 @Heaviside Čestitke ćale 1 Link to comment
maheem Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 @Heavisidečestitke ćalac! Pa piši o combu na žestini i vinima. 1 Link to comment
Fakundo Sava Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Kada ste već u elementu Da li ima neka riba kojoj dobro stoji tompus ? (no pun intended) Link to comment
Heaviside Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Hvala drugari na čestitkama. Pisaću negde kasnije večeras o cigarama i malo o piću. 1 Link to comment
Heaviside Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 (edited) 6 minutes ago, Fakundo Sava said: Kada ste već u elementu Da li ima neka riba kojoj dobro stoji tompus ? (no pun intended) Ova je popularna, mene nerviraju njeni nokti. https://instagram.com/stogiechik?utm_medium=copy_link A ovaj lik je iz Beograda i globalno je popularan. 60k je baš dosta za cigar profil. Ima solidan humidor u West 65. Edited February 9, 2022 by Heaviside Link to comment
Moonwalker Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Cestitam na curici i spremi se da se cuvas jednog ovakvog zeta 3 Link to comment
Recommended Posts