January 30, 20223 yr Ide Rafa po istoriju. Neverovatan nivo tenisa posle 5+ sati igranja, tačno se vidi da je ta djavolja boca ostavila velikog traga na njihova dragocena tela :(
January 30, 20223 yr ovo je win win za novaxa. ostaje prvi, i vec ove godine pretice guzatog po gsovimaSent from my STF-L09 using Tapatalk
January 30, 20223 yr Sezona medveda nije još nastupila, svaka čast Nadalu ali ga je usralo i to što je izbegao 1. nosioca u 1/2 a to bi bio Meda da Nole nije dolazioInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
January 30, 20223 yr Gotovo je ovo. Uzima Nadal 21, a realno i zasluzio je. Samo je bio priprosti teniser koji prati pravila i radi svoj posao, ostalo je prepustio tome sto je mnogo dobar u svom poslu. Novaka mi nije zao, probao i nije proslo, jebiga. Medvedeva mi je malo zao ali bice veliki sampion u svoje vreme.
January 30, 20223 yr Ja cu sa 40 da se bacim na tenis. Za godinu dve eto me u top 10.Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
January 30, 20223 yr znaci u najboljem slucaju 22-22 ove godine Spoiler svaka cast guzatom btw. rispekt
January 30, 20223 yr bravo za novu kozu, nadam se da će ovo dati motivaciju novaxu za nastavak sezone i da se uverio kako je lako brejknuti ruskog luzera