January 22, 20223 yr 2 hours ago, lostfanforever said: Fala! Otkud to? kad novak ne igra SK ne otkupljuje prava ? Zar se nisu hvalili da imalu sve prenose teniskih turnira otkupljene vec godinama Pa najmanje 15 godina je tako. Eurosport prenosi 3 grend slema, sem Vimbldona , koji je na Sportklubu. SK takođe, prenosi sve masterse i turnire iz 500 serije, a ponekad i turnire iz 250 serije, i sijaset wta turnira. Nekada se u prenose slemova ubaci i RTS, ali to nema nikakvih pravila.
January 22, 20223 yr Monfils ako bude fokusiran mislim da Miomir nema sta da trazi ali dobro je sto kod njega uvek postoji bar 50% sanse da se samoubije iz zasede ili da dozivi neku fantomsku misterioznu povredu i da preda ako ne bude islo kako trebaSent from my M2012K11G using Tapatalk
January 22, 20223 yr I ja verujem u Keca, iako prihvatam da je Monf favorit. Sto vise i duze da ga busi u bekend. Svakim duzim poenom sanse rastu
January 23, 20223 yr Jel' moguće da ovako prolazi Zverev protiv šapovalova ? Šta li mu je pa da ne može ni da pripreti barem malo ? Gleda neko ? Jbt, jedina nada ovde ostaje Medo . Edited January 23, 20223 yr by dùda
January 23, 20223 yr auuu sad sam ustao pa dobro, mozda i shapo ima sanse, meni je on skroz kul Edited January 23, 20223 yr by Tsai
January 23, 20223 yr Zverev bi protiv Nadala bio favorit, Šapovalov ima neke šanse zbog načina igre ali svakako nisu velike. Nema šta, Nadalu su se poravnale zvijezde za 21. Očekujem da Medvedev dobije kovid sad.