Tsai Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 monfils se raspadne zacas, to je vrlo moguce da dobije cak i u 4 nakon toga beretini, sta znam, lik je debil klasicni
Lancia Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 1 minute ago, Tsai said: monfils se raspadne zacas, to je vrlo moguce da dobije cak i u 4 nakon toga beretini, sta znam, lik je debil klasicni Sto debil?
Tsai Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 u smislu nikad sampion.. pretero sam. al jedan onih koji ce imati 2-14 H2H protiv svakog ozbiljnijeg sampiona. nishikorizam
Lancia Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 Just now, Tsai said: u smislu nikad sampion.. pretero sam. al jedan onih koji ce imati 2-14 H2H protiv svakog ozbiljnijeg sampiona. nishikorizam Bzvz ti to, malopre glup, sad debil, bez ikakvog razloga. Evo u pitje, da ce da osvoji bar jedan GS. 2
Tsai Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 1 minute ago, Lancia said: Bzvz ti to, malopre glup, sad debil, bez ikakvog razloga. Evo u pitje, da ce da osvoji bar jedan GS. Dogovoreno
Lancia Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 Just now, Tsai said: Dogovoreno btw, ne vidim mnogo tenisera danas, koji bi bili u stanju da izbace Alcaraza. 1
shimpu Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 Bilo bi lepo otvoriti temu Miomir - cetnik s reketom 1 2
keitel Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 Nije da ne mogu da zamislim da Beretini osvoji, nije on mnogo iza nivoa Rodika ili Conge, ali baš je teško kad ti je jedan udarac toliko lošiji. Kecmanović je sjajan ali Monfis se malo potcjenjuje, rijetko se on raspada ako preko puta njega nije velika trojka. 1
Profesionalac Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 22 minutes ago, shimpr said: Bilo bi lepo otvoriti temu Miomir - cetnik s reketom Bolje: Novak vs Miomir (Ч vs P) 1
Mil@n Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 2 hours ago, Arkadija said: Kecmanović sledeće igra protiv Monfisa, gde isto nije potpuno bez šansi. Monfis je igrač inspiracije i momenta, ako mu neki udarac ode onako kako nije zamislio, samo prestane da se trudi. U svakom slučaju Miomirov uspeh karijere. Monfils je odličan u poslednje vreme tj od kada se oženio Odrazilo se na njegovu stabilnost, konstantniji je dosta. Naravno, ništa ne mora da znači. Što se tiče Beretinija, čovek je igrao finale wimbldona i izgubio od najboljed tenisera ikad. Teško da je neka prevara, poprilično sam siguran da ga baš ne vole za protivnika iz top 10.
Tsai Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 sta znam, vrv ce se ponoviti kirgios scenario od juce. nadal u 4. mada prosle godine je vodio 2:0 protiv cicija i izgubio 2:3
Tsai Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 25 minutes ago, Mil@n said: Monfils je odličan u poslednje vreme tj od kada se oženio Odrazilo se na njegovu stabilnost, konstantniji je dosta. Naravno, ništa ne mora da znači. Što se tiče Beretinija, čovek je igrao finale wimbldona i izgubio od najboljed tenisera ikad. Teško da je neka prevara, poprilično sam siguran da ga baš ne vole za protivnika iz top 10. i kevin anderson je igro finale vimbldona. i us opena
Recommended Posts