čekmeže Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 3 hours ago, Lezilebovich said: Ne govori Ne more se sve ni izgovoriti, nešto se i vidi. 3 hours ago, nisam ja said: a odakle nam ovaj egzamplar sad? Direktor Kolubare. Ako sam dobro razumeo lik se pre ovoga bavio vrtenjem prasica. (dugo i)
nisam ja Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 isprakso se na ćumuru. meni je to legitimno. 1 4
namenski Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 6 minutes ago, Friend said: Jos gore, celog EPSa je sef ta bratina Nije za (direktno) poredjenje, ali je taze: 1 rahmetli Mrkonjic u odnosu na ovu spodobu deluje kao extrahipermega tehnicartm, sa sve onim tako je gospodinedruze predsednice iz perioda obnove i izgradnje posle NATO bombardovanja, CIP period foliranja da ne pominjem, nije ni bitno... Ali, sve u svemu, kao pokazatelj svekolikog pada, survavanja, jebemliga... Jebemliga kada je doslo dotle da se cak i 1 Mrkonjic vinuo do potezanja kao primer...
radisa Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 22 minutes ago, Aleksija said: prica covek u spejsu, odlican. Daj link za space 1
radisa Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 8 minutes ago, radisa said: Daj link za space Našao https://twitter.com/i/spaces/1MnxnkbalyYKO?s=20 1
Recommended Posts